Siyaset Son dakika! Bakan Koca duyurdu: İçişleri Bakanı Soylu'nun annesi vefat etti

Son dakika! Bakan Koca duyurdu: İçişleri Bakanı Soylu'nun annesi vefat etti

13.03.2021 - 11:06 | Son Güncellenme:

Gelen bir son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği nedeniyle 75 yaşında vefat etti. Servet Soylu'nun cenazesinin, yarın Gaziosmanpaşa Merkez Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Eyüp Sultan Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakan Soylu'nun annesi için başsağlığı mesajı yayımladı. Bakan Soylu, Bakırköy'deki hastaneye gelerek taziyeleri kabul etti, annesinin cenazesini aldı.

Son dakika Bakan Koca duyurdu: İçişleri Bakanı Soylunun annesi vefat etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu'nun hayatını kaybettiğini duyurdu.

Haberin Devamı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi. Kalp sağlığı sorunları nedeniyle bir süredir özel bir hastanede tedavi gören Servet Soylu, 75 yaşında hayatını kaybetti. Servet Soylu'nun cenazesinin yarın Gaziosmanpaşa Merkez Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Eyüp Sultan Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

BAKAN SOYLU HASTANEYE GELDİ

Bakan Soylu, öğle saatlerinde annesinin vefat ettiği hastaneye geldi. Oldukça üzgün olduğu görülen Soylu'yu burada büyük bir kalabalık karşılayarak taziye dileklerini iletti. Soylu'yu karşılayan isimler arasında İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da vardı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan'ın da aralarında çok sayıda kişi taziyelerini iletmek üzere hastaneye geldi.

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAKAN SOYLU'YA BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 75 yaşında vefat eden annesi Servet Soylu için, baş sağlığı mesajı yayımladı. Erdoğan'ın mesajında, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu kardeşimin kıymetli validesi Servet Soylu hanımefendiye Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Süleyman Bey'e, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." ifadeleri yer aldı.

Son dakika Bakan Koca duyurdu: İçişleri Bakanı Soylunun annesi vefat etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaşımı şöyle:

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi’nin muhterem anneleri Hakkın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah'tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum.

 

Son dakika Bakan Koca duyurdu: İçişleri Bakanı Soylunun annesi vefat etti

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu için taziye mesajı yayımladı.

Şentop, sosyal medya hesabında yayımladığı mesajında, "İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'nun bir süredir tedavi gören muhterem valideleri Servet Soylu teyzemiz vefat etmiştir. Merhumeye Cenabıhak'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

MHP Lideri Devlet Bahçeli: İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun muhterem Annesi Servet Soylu Hanımefendi’nin vefatından duyduğum üzüntüyü ifade ediyor, merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun: İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu'nun vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Servet teyzemize Allah'tan rahmet, başta sayın bakanımız olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Süleyman Soylu beyefendinin Hakk'a yürüyen kıymetli validesi Servet Soylu Hanımefendiye Allah'tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve kederli ailesine sabr-ı cemil diliyorum.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli: İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'nun muhterem validelerine Mevlamdan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Sayın Bakanımız ve ailesine sabırlar diliyorum.

Haberin Devamı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal: İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'nun muhterem annesi Servet Soylu hanımefendi rahmet-i rahmana kavuşmuştur. Merhumeye Allah'tan rahmet, Sn. Süleyman Soylu'ya ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: İçişleri Bakanımız, dava ve yol arkadaşım Süleyman Soylu'nun ve ailesinin acısını paylaşıyor, merhume Servet Soylu'ya Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: Değerli kardeşim, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun kıymetli annesi Servet Soylu Hanımefendiye Allah'tan rahmet, ailesine yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekânı cennet olsun.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu Hanım’a Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: İçişleri Bakanımız Sayın'nun muhterem anneleri Servet teyzemizin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, Sayın Bakanımız ve kederli ailesine sabırlar diliyorum.

Haberin Devamı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu’nun Rahmet-i Rahman’a kavuşan kıymetli annesi Servet Soylu’ya Cenab-ı Hak’tan rahmet; sayın Bakanımıza, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âlî olsun.