Siyaset Vali Güler "Çok önemli bir görev"

Vali Güler "Çok önemli bir görev"

13.05.2010 - 11:42 | Son Güncellenme:

.

Vali Güler Çok önemli bir görev

İstanbul Valiliği görevini yedi yıldır yürüten Muammer Güler, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı görevine atanmasıyla ilgili olarak ilk kez konuştu.

Haberin Devamı

"ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREVDİR"

Muammer Güler makamında Kamu Düzeni ve Güveliği Müsteşarlığı görevine atanmasıyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Güler, İstanbul Valiliği görevinden Kamu Düzeni ve Müsteşarlığı görevine atandığını belirterek, "Bana teveccüh edilen bu görevin memnuniyeti içerisindeyim. Onu belirtmek istiyorum. Bana bu görevi tevcih eden bakanlığıma ve devletime şükranlarımı ifade ediyorum. Bu görev çok önemli bir görevdir" dedi.

"DEVLETİN EMRİ BAŞIMIN GÖZÜMÜN ÜZERİNEDİR"

Güler," Kamu Düzeni ve Müsteşarlığı terörle mücadeleye ilişkin politika ve stratejileri geliştirmek adına kurulmuş önemli bir teşkilatttır. Bu teşkilata yirmi yıllık tecrübemi ve deneyimimde koyarak, elimden gelen gayreti göstereceğim. İstanbul’da yedi yılı aşkın bir süre görev yapmış olmak benim için son derece önemlidir. Onsekiz buçuk yıldır il valiliği görevini sürüdürüyorum. Tevcih edilen bu görevide memnuniyetle devletimin bana tevcih ettiği önemli bir görev olarak kabul ediyorum. Devletin emri başımın gözümün üzerinedir, onu ifade etmek istiyorum. Devlete sadakatle hizmet etmek hepimizinde görevidir. Ayrıca son son elli yıldır İstanbul’da en uzun görev yapma onuruna erişen valilerden biriyim buda benim için çok önmlidir. İstanbul’a atanan değerli meslektaşım, daha önce Bağcılar Kaymakamlığından beraber çalıştığımız Sayın Hüseyin Avni Mutlu arkadaşımızda hayırlı olsun diyorum. Onunda İstanbul Valiliğini bizden aldığı bayrağı en iyi şekilde bizden daha iyi şekilde ileriye taşıyacağınada inanıyorum" açıklamasında bulundu.