Survivor

Survivor

Son dakika Survivor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Survivor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Survivor haber sayfamızda...

Survivor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.961 survivor haberi bulunmuştur.
Serkay Tütüncü ile birlikte olan Zeynep Bastık'tan 'evlilik' açıklaması!
Serkay Tütüncü ile birlikte olan Zeynep Bastık'tan 'evlilik' açıklaması!Popçu Zeynep Bastık, bir süredir birlikte olduğu oyuncu Serkay Tütüncü ile Edis'in konserinde görüntülendi. Ünlü şarkıcı, 'evlilik' sorularına yanıt verdi.
19.09.2024Cadde
Eksi 22 derecede geçen 6 saat! Derisine iğne bile batmıyordu, gözleri birden açıldı
Eksi 22 derecede geçen 6 saat! Derisine iğne bile batmıyordu, gözleri birden açıldıBuzlu yolda bir anda aracının kontrolünü kaybederek hendeğe doğru kaydı. Arabadan inip yürümeye başladı fakat o kadar soğuktu ki kısa bir süre sonra yere yığıldı, kalkamadı. Eksi 22 derecede tam 6 saat hareketsiz bir şekilde kaldı. Herkes öldüğünü düşündü ancak öyle olmadı. İşte akıllara durgunluk veren ve tıbbın sınırlarını zorlayan kadının ilginç hikâyesi.
13.09.2024Yaşam
Çiğdem Batur'dan Gökhan Kerser'e: İyi ki doğdun suç ortağım!
Çiğdem Batur'dan Gökhan Kerser'e: İyi ki doğdun suç ortağım!'Burak' rolünü canlandırdığı 'Selena' (2006-2009) dizisi ve iki kez mücadele ettiği fenomen yarışma 'Survivor'la tanınan şarkıcı Gökhan Keser ile Çiğdem Batur'un ilişkisi tam gaz devam ediyor. Sevgilisinin yaş gününü aşk dolu karelerle kutlayan güzel oyuncu, sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirmeyi başardı.
11.09.2024Cadde
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü'den dudak dudağa pozlar!
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü'den dudak dudağa pozlar!'Dargın', 'Yalan', 'Lan', 'Ara' gibi şarkılarıyla adından söz ettiren Zeynep Bastık, geçtiğimiz aylarda eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü ile aşk yaşamaya başlamıştı. Son olarak Berlin'e giden çiftten Tütüncü, sosyal medyada aşk dolu karelerini yayımladı.
11.09.2024Cadde
Mert Öcal ve Sude Burcu'nun düğün tarihi netleşti! 'Artık idare edeceğiz'
Mert Öcal ve Sude Burcu'nun düğün tarihi netleşti! 'Artık idare edeceğiz'Oyuncu Mert Öcal ile Sude Burcu, yarıştıkları 'Survivor All Star 2022'de aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çift, 1.5 yıl önce İzmir'de aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlanmıştı. Mert Öcal ve Sude Burcu'nun evlilik tarihi belli oldu.
12.09.2024Cadde
Mert Öcal ve Sude Burcu'nun 'düğün' telaşı! 'Çok mutluyum'
Mert Öcal ve Sude Burcu'nun 'düğün' telaşı! 'Çok mutluyum'Oyuncu Mert Öcal ile sporcu geçmişinin yansıra zumba eğitmenliği de yapan Sude Burcu'nun, farklı takımlarda mücadele ettikleri 'Survivor All Star 2022'de aşk yaşadıkları ortaya çıkmıştı. İzmir'de 1,5 yıl önce nişanlanan ikiliden Mert Öcal, geçtiğimiz gün muhabirlere duygularını dile getirdi.
10.09.2024Cadde
Görenler inanamadı! Aleyna Kalaycıoğlu: Ablam değil annem
Görenler inanamadı! Aleyna Kalaycıoğlu: Ablam değil annemAleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz akşam annesi Zuhal Kalaycıoğlu ile birlikte Cem Adrian konserinde görüntülendi. Aleyna'nın annesini görenler 'abla-kardeş' yorumunda bulundu.
9.09.2024Cadde
Cemal Can Canseven: New York Moda Haftası'na gidiyorum
Cemal Can Canseven: New York Moda Haftası'na gidiyorum‘Survivor 2020’ yarışmasıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve fenomen yarışmada şampiyonluk kupasını kaldıran Cemal Can Canseven, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
6.09.2024Cadde
Avatar Atakan'ın aile saadeti!
Avatar Atakan'ın aile saadeti!Hem spor hayatı hem de Survivor da kazandığı başarılar ile adından sıkça söz ettiren namı diğer Avatar Atakan lakaplı Çağan Atakan Arslan eşi Serap Arslan ve çocukları Leon Aslan, Zenia Aslan ile birlikte AVM'de görüntülendi.
1.09.2024Cadde
Zeynep Bastık ile aşk yaşayan Serkay Tütüncü: Çok iyi anlaşıyoruz!
Zeynep Bastık ile aşk yaşayan Serkay Tütüncü: Çok iyi anlaşıyoruz!Türkiye'nin başarılı pop şarkıcılarından biri olan Zeynep Bastık şle yaşadığı aşkla magazin gündeminde adından söz ettiren eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü, geçtiğimiz gün AVM'de görüntülendi. Tütüncü, aşk hayatıyla ilgili sorulara yanıt vermekten kaçınmadı.
26.08.2024Cadde
'Aşk yok' demişti! Aleyna Kalaycıoğlu itiraf etti: Güzel bir ilişkim var
'Aşk yok' demişti! Aleyna Kalaycıoğlu itiraf etti: Güzel bir ilişkim varSurvivor'a katıldıktan sonra adını duyuran ve sık sık gündeme gelen Aleyna Kalaycıoğlu'ndan aşk itirafı geldi. Aleyna Kalaycıoğlu, "Güzel bir ilişkim var şu anda" dedi.
16.08.2024Cadde
Birand Tunca: Annemin duaları hep üzerimde
Birand Tunca: Annemin duaları hep üzerimdeAyazın Sonu Güneş dizisi ile hafta içi her gün Kanal D ekranında seyircisi ile buluşan başarılı oyuncu Birand Tunca, Milliyet Youtube kanalında yayınlanan “Ünlü Sohbetleri” programında bu hafta konuğum oldu... Hem keyifli hem duygusal geçen o röportaj sırasında zaman zaman şaşkınlığımı gizleyemedim.
16.08.2024Gündem
Aleyna Kalaycıoğlu ile Canbay aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi
Aleyna Kalaycıoğlu ile Canbay aşk mı yaşıyor? Açıklama geldiCanbay sahne adıyla bilinen rapçi Vahap Canbay (27) ile fenomen yarışma 'Survivor'da adını geniş kitlelere duyurduktan sonra müzik dünyasın transfer olan Aleyna Kalaycıoğlu, Bebek'te objektiflere takıldı.
16.08.2024Cadde
Avatar Atakan ailesiyle tatilde! Serap Korkmaz'dan havlulu önlem
Avatar Atakan ailesiyle tatilde! Serap Korkmaz'dan havlulu önlem'Avatar' lakaplı sporcu Çağan Atakan Arslan, Ogeday Girişken'in şampiyon olduğu Survivor All Star'a yarı finalde veda etmişti. Her fırsatta yarışmada en zorlandığı şeyin ailesinden uzak kalmak olduğunu söyleyen ünlü isim, önceki gün eşi ve oğluyla birlikte Bodrum'da görüntülendi. Bikiniyle görüntü vermek istemeyen Serap Korkmaz, gazetecileri görünce havluyla önlem aldı.
16.08.2024Cadde
İrem Derici'den çok konuşulacak 'aşk' itirafları! 'Ben olayın fotoğraf kısmındayım'
İrem Derici'den çok konuşulacak 'aşk' itirafları! 'Ben olayın fotoğraf kısmındayım''Survivor'la tanınan Atakan Işıktutan'la yollarını ayırdıktan sonra gönlünü kaptırdığı yönetmen Gökhan Fırat ile ilişkisini geçtiğimiz mayıs ayında noktalayan İrem Derici, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şarkıcı, 'dekolte' sorusu ve "Sürekli birilerine aşık oluyor" eleştirisine dikkat çeken yanıtlar verdi.
16.08.2024Cadde
Serhat Akın'dan Acun Ilıcalı'ya çok sert tepki! 'Survivor kadrosundan başka kadro kurmuş mu?'
Serhat Akın'dan Acun Ilıcalı'ya çok sert tepki! 'Survivor kadrosundan başka kadro kurmuş mu?'UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanşında uzatmalara giden maçta Fenerbahçe, Lille ile 1-1 berabere kalarak Devler Ligi'ne veda etti. Mücadele sonrası sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Sehat Akın, Acun Ilıcalı'ya sert tepki gösterdi. İşte detaylar...
14.08.2024Fenerbahçe
Merve Oflaz: Benim için en özel yer Bali!
Merve Oflaz: Benim için en özel yer Bali!'Survivor 2010' yarışmasını kazandıktan sonra oyunculuk kariyerine adım atan, 'Arka Sokaklar'da dört sezon boyunca rol alan ve uzun süredir ekranlardan uzak olan Merve Oflaz, kendisi için yaz tatilinin olmazsa olmazlarını ve favori tatil rotalarını anlattı.
14.08.2024Cadde
‘Her şey denge meselesi’
‘Her şey denge meselesi’Spora ve sağlıklı yaşama olan tutkusuyla bilinen Merve Oflaz, yoganın kendisini daha sakin bir insana dönüştürdüğünü söyledi.
14.08.2024Cadde
Murat Eken: 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibi ile dostluğumuz baki
Murat Eken: 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibi ile dostluğumuz baki2008-2011 yılları arasında yayınlanan 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programının oyuncularından Murat Eken, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, bir dönem dönem beraber çalıştığı arkadaşlarıyla dostluklarının devam ettiğini ancak proje bazlı görüşmediklerini açıkladı.
12.08.2024Cadde
Tuğba Melis Türk'ten 'Survivor' açıklaması!
Tuğba Melis Türk'ten 'Survivor' açıklaması!Tescilli güzel Tuğba Melis Türk, köpeğiyle Nişantaşı City's'de görüntülendi. 'Survivor 2020'de ünlüler takımında mücadele eden 33 yaşındaki oyuncu, fenomen yarışmanın zorluğu hakkında açıklama yaptı.
9.08.2024Cadde
Nagihan'dan Turabi itirafı! 'Gaza gelip kendini yakma'
Nagihan'dan Turabi itirafı! 'Gaza gelip kendini yakma'Survivor'un en gözde yarışmacılarından biri olan Nagihan Karadere, Pınar Kerimoğlu’nun YouTube programına konuk oldu. Tanınan isim, Turabi hakkında söyledikleri ve şap yanıtlarıyla gündeme geldi.
6.08.2024Cadde
Survivor Nagihan evleniyor! 'Kiraz sapından yapılmış yüzükle teklif aldım'
Survivor Nagihan evleniyor! 'Kiraz sapından yapılmış yüzükle teklif aldım'Nagihan Karadere, evlilik müjdesi verdi. Pınar Kerimoğlu’nun YouTube programına konuk olan ‘Survivor’ yarışmacısı, arkadaşı Tuğba Özay’ın tanıştırdığı bir iş insanı ile evlilik hazırlıklarına başladığını açıkladı.
6.08.2024Cadde
Lise sıralarından tıp fakültesine uzandı! 40 yıl önce gelen 2'ncilik Dr. Skull'da yaşıyor
Lise sıralarından tıp fakültesine uzandı! 40 yıl önce gelen 2'ncilik Dr. Skull'da yaşıyor40 yıl önce Milliyet gazetesinin her yıl düzenlediği 'Milliyet Liselerarası Müzik ve Halk Oyunları Yarışması'nın finalleri başlamak üzereydi. Pek çok genç yetenek bu yarışmada performanslarıyla izleyenleri büyülemişti. Ancak içlerinden bir grubun yarışmada gösterdikleri müzik performansı ve gelen 2'ncilikle başlayan yolculuğu, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde devam edecekti. İşte tüm üyeleri doktor olan dünyanın ilk ve tek müzik grubu Dr. Skull ve 'Vehbi'nin hikâyesi.
3.08.2024Haberler
Aleyna Kalaycıoğlu: Kalbim boş!
Aleyna Kalaycıoğlu: Kalbim boş!Şöhreti yakaladığı Survivor 2021 sonrası müzik kariyerine adım atan 26 yaşındaki Aleyna Kalaycıoğlu, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kalaycıoğlu, aşk hayatıyla ilgili açıklama yaptı.
2.08.2024Cadde
Survivor Nefise Karatay: Gördüğüm şeyler canımı sıktı
Survivor Nefise Karatay: Gördüğüm şeyler canımı sıktıO Survivor’ın en güçlü kadın yarışmacılarından… Geçtiğimiz yılı şampiyon olarak tamamlayıp, bu sene de son ikiye kalarak adını finale yazdıran Nefise Karatay ile uzun bir aradan sonra yeniden buluştuk. Hem yarışmayla hem özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan milli sporcu, yarışmadaki yakın arkadaşı Nagihan Karadere için "benim hep hayatımda olacak" dedi.
1.08.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Survivor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.