Teknoloji Apple, iOS 6.1.3 Güncellemesini Yayınladı!

Apple, iOS 6.1.3 Güncellemesini Yayınladı!

21.03.2013 - 10:18 | Son Güncellenme:

Apple, iOS 6.1’i yayınladıktan sonra iOS 6.1.1 için çalışmalara hız vermiş ve sürekli sorun çıkaran Maps’teki Japonya uyumsuzluğunu iyileştirme kararı almıştı

Apple, iOS 6.1.3 Güncellemesini Yayınladı

Apple, iOS 6.1’i yayınladıktan sonra iOS 6.1.1 için çalışmalara hız vermiş ve sürekli sorun çıkaran Maps’teki Japonya uyumsuzluğunu iyileştirme kararı almıştı. Düzeltmelerin bir kısmı iOS 6.1 ile geçici süreliğine düzelirken, Maps uygulamasında server hatası ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

iPhone 4S’e özel bir güncelleme olarak iOS 6.1.1’i yayınlayan Apple, kullanıcılardan gelen şikayetler doğrultusunda tüm cihazları için yeni bir iyileştirme güncellemesi olan iOS 6.1.2’yi duyurmuştu. Kısa süre içinde 3’ü tamamlayan güncellemeler ise kullanıcılarda; -bu kez oldu mu?- sorularını akıllara getiriyor.

Maps eksikliklerini tamamlamak adına yayınlanan iOS 6.1.3’ün son iyileştirme olduğu savunuluyor. Tüm Apple iCihaz’larına gelen güncelleme, kilit ekranındaki hileyle Jailbreak’a gerek kalmadan telefonu açabilmeyi ve Japonya destekli Maps uygulama kararlılığını kapsayacak.

Güncellemeyi USB kablosuyla kişisel bilgisayarınızdaki iTunes’e bağlayarak yapabileceğiniz gibi, Telefonunuzun uygulama ve araçlar listesinde yer alan Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme yolunu takip ederek de gerçekleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yedek almaya gerek kalmayan bu ufak iyileştirme güncellemeyi iPhone 4 ile 3.5 dakikada, iPhone 5 ile 1.5 dakikada tamamlayabiliyorsunuz.

*Unutmadan hatırlatalım, Jailbreak kullanan Apple kullanıcılarının güncelleme konusunda dikkatli olmaları gerekmektedir!