Apple Apple Park Ziyaretçi Merkezi halka açıldı! Satın alabileceğiniz her şey var

Apple Park Ziyaretçi Merkezi halka açıldı! Satın alabileceğiniz her şey var

20.11.2017 - 11:09 | Son Güncellenme:

Apple, Apple Park kampüsünün Ziyaretçi Merkezi’ni halkın kullanımına açtı. Açılan mağazada yeni Apple ürünleri de satışa sunuldu. Hayranları, hem alanı ziyaret etmek hem de hediyelik eşya almak içi Apple Park'ı ziyaret edebilir.

Apple Park Ziyaretçi Merkezi halka açıldı Satın alabileceğiniz her şey var

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple Park Ziyaretçisi Merkezi, kamuoyuna açıldı. Normal bir Apple Mağazası gibi dizayn edilen Apple Park Ziyaretçi Merkezi'nden iPhone, iPad, Mac ve Apple Watch satın alınabiliyor. Ziyaretçi Merkezi’nin merdivenleri ve taş duvarları kampüsün geri kalanının estetiğine uygun bir şekilde dizayn edilmiş ve çatı zemininde karbon fiber malzeme kullanılmış.

Ziyaretçi Merkezi’nin içinde Apple Park’ın büyük bir 3D modeli yer alıyor ve ziyaretçilere özel iPad’ler aracılığıyla artırılmış gerçeklik deneyimi ile kampüs hakkında bilgi veriliyor.

Ziyaretçi Merkezi’ndeki mağazada Apple Park’a özel tişörtler (20-40 dolar), şapkalar (40 dolar), kartpostallar, bebekler, oyun kartları ve çanta torbalar (25 dolar) da dahil olmak üzere çeşitli Apple ürünleri ve aksesuarları satılıyor. Apple Park bellek kartı, 10 dolarlık fiyatıyla mağazanın en ucuz ürünü. Ziyaretçi merkezinde yer alan bir kafede ise kahve, çay ve aperitifler sunuluyor.

Yazarlar