Apple Apple'ın bu akşam tanıtacağı ürünler yanlışlıkla internete sızdı

Apple'ın bu akşam tanıtacağı ürünler yanlışlıkla internete sızdı

12.09.2017 - 14:24 | Son Güncellenme:

Apple'ın bu akşam düzenleyeceği büyük etkinlikte neleri tanıtacağı internete sızdı. Kredi kartı şirketi Discover, web sayfasında yaptığı paylaşımda Apple'ın konferans detaylarını paylaşmış olabilir. Peki Apple bu akşam hangi ürünlerini tanıtacak?

Appleın bu akşam tanıtacağı ürünler yanlışlıkla internete sızdı

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Kredi kartı şirketi Discover, web sayfasında, Apple'ın bu akşam saat 20:00’da başlayacak konferansında neleri tanıtacağını gözler önüne serdi. Paylaşılan görselde Apple'ın iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X Edition, Apple Watch 3, iPod Touch (7. nesil) ve Apple TV (2017) ürünlerini tanıtacağına dai açıklama yazısı yer alıyor.

iPhone X, 5.8 inçlik OLED ekranla gelecek. Ön ile arkada cam paneller kullanılacak ve aralarında metalik bir şasi yer alacak. Oldukça sağlam olacağı söylenebilir.

Appleın bu akşam tanıtacağı ürünler yanlışlıkla internete sızdı

Öte yandan çift arka kamera, 3D yüz tanıma, kablosuz şarj, hızlı şarj gibi özellikleri de bünyesinde barındırması bekleniyor. Yeni nesil A11 işlemci de cabası. Apple’ın en son ve özel amiral gemisi olacağından bütün yenilikler iPhone X’e yüklenecek.

Haberin Devamı

Fiziksel Home butonu da kaldırılıp yerine sanal bir Touch ID yerleştirilecek. Söylenenlere göre iPhone 8'in sanal ana ekran tuşu kullanıcı tarafından boyutlandırılabilecek ve uygulama içerisinde kendisini otomatik olarak gizleyebilecek. Bu tuş yine ön kısmında ama ekranın altına gömülü olacak.

iPhone X'in geniş açılı ve telefoto lensler için optik görüntü sabitleme özelliğine sahip, dikey olarak konumlandırılmış çift lensli arka kameraya sahip olacağı söyleniyor. Aynı zamanda AR ve diğer kamera teknolojilerine yardımcı olması için arka kameralarda 3D algılayıcı da bulunacak.

Apple'ın bir sonraki cihazının en pahalı iPhone olacağını ve ilk kez 1.000 doları aşacağını öne sürülüyor. Kaynak, yüksek fiyat etiketinin sebebinin bir kısmının mevcut iPhone'larda kullanılan LCD ekranın iki katı kadarına mal olacak OLED ekran olduğunu söyledi.

İddiaların hepsinin doğruluğunu bu akşam öğreneceğiz. Apple etkinliğini canlı olarak bu akşam sizlere aktaracağız, takipte kalın.