Teknoloji Bloodborne’daki Bu Hataya İnanamayacaksınız!

Bloodborne’daki Bu Hataya İnanamayacaksınız!

09.04.2015 - 11:59 | Son Güncellenme:

Bir oyuncu, tesadüfen Bloodborne oyununda boss’ları yenmeyi kolaylaştıran bir hata buldu.

Bloodborne’daki Bu Hataya İnanamayacaksınız

Bloodborne’u uzun bir süre oynayan oyuncu, boss’ların zaman geçtikçe güçsüzleştiğini ve daha kolay yenildiğini farketti.
Emin olmak için bunu test etmeye karar veren oyuncu, Bloodborne‘u açarak Playstation 4'ünü tüm gece boyunca açık bıraktı ve ertesi gün oyunu oynamaya başladı. Gerçekten de oyundaki boss’ların özel yeteneklerini kullanmadıklarını ve boss’ları yenmenin bir hayli kolaylaştığını gördü.

Haberin Devamı

Reddit’teki kullanıcı adı Meatballz olan oyuncu, “How to active Bloodborne easy mode” (Bloodborne’un kolay modu nasıl aktifleştirilir) şeklinde bir başlık açarak oyundaki bu hatayı diğer Reddit kullanıcılarıyla paylaştı. Logarius’un aşırı derecede büyü yapan bir manyaktan bunak bir ihtiyara dönüştüğünü ve sadece tırpanıyla saldırdığını, Blood Starved Beast’in zıplamadığını ve vuruş komboları yapmadığını ve Amelia’nın kendini iyileştirmediğini belirten Meatballz, bütün boss’ların bir şekilde değiştiğini ve oldukça kolaylaştığını vurguladı.

Ayrıca bunun için oyunu en az 12 saat açık bırakmak gerektiğini vurgulayan meatballz, Reddit kullanıcılarıyla paylaştığı bu durumu kanıtlamak için Logarius’un normal halini ve kolay halini gösteren iki video paylaştı.