Oyun Dunyasi Bloodborne İçin Yeni Bir Video Geldi

Bloodborne İçin Yeni Bir Video Geldi

03.03.2015 - 15:29 | Son Güncellenme:

Bazı oyunlarda kahramanın kendisi olurken, bazılarında sadece o role bürünürüz. Aslında birçok video oyununda kahramanın kendisi olmayı isteriz. Ancak bir de madalyonun diğer tarafına bakmayı da ihmal etmemek lazım. Sevgili From Sofware, sadece kahraman gibi değil aynı zamanda çaresiz bir karakteri de yönlendirmemizi pek seviyor.

Bloodborne İçin Yeni Bir Video Geldi

Bazı oyunlarda kahramnın kendisi olurken, bazılarında sadece o role bürünürüz. Aslında birçok video oyununda kahramanın kendisi olmayı isteriz. Ancak bir de madalyonun diğer tarafına bakmayı da ihmal etmemek lazım.

Sevgili From Sofware, sadece kahraman gibi değil aynı zamanda çaresiz bir karakteri de yönlendirmemizi pek seviyor. Bunu en iyi Demon’s Souls ve Dark Souls oyunlarında hissetmiştik. Şimdi de bir avcı olmanın tadını Bloodborne ile hissedeceğiz.

Bloodborne için yayımlanan yeni içeriklerin ardı arkası kesilmiyor. Bunlara yeni bir TV spot’u eklendi ve bu sefer “av başlasın” sloganıyla oyun içerisinden özel birkaç detayı seyrediyor olacağız.

PS4 platformunda piyasaya çıkacak olan Bloodborne, 25 Mart tarihinde bizlerle olacak. Oyun, aksiyon ve rol yapma türünde görülecek. Bloodborne için yayımlanan yeni video için tıklayın.