Teknoloji Deloitte, Teknoloji Fast 50 listesini açıkladı

Deloitte, Teknoloji Fast 50 listesini açıkladı

13.11.2017 - 17:10 | Son Güncellenme:

Deloitte, Türkiye’nin teknoloji alanındaki en hızlı büyüyen ilk 50 firmasını açıkladı. Turizm sektöründe ilk 50'ye giren firma obilet, listede yüzde 1041’lik büyüme ile 8’inci sırada yer aldı.

Deloitte, Teknoloji Fast 50 listesini açıkladı

obilet.com, 2012 Nisan ayında, Ali Yılmaz ve Yigˆit Gürocak tarafından Türkiye’nin en büyük otobüs firmalarını tek bir online platformda bir araya getirme fikriyle yola çıktı. Geçtiğimiz yıl 2,4 milyon bilet satışı yapan, portfolyosuna uçak biletini de ekleyen obilet.com, Deloitte’un “Teknoloji Fast 50” listesinde, Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji odaklı turizm şirketi oldu.

Haberin Devamı

obilet.com kurucularından Ali Yılmaz konuyla ilgili olarak “obilet.com olarak yolculuğumuzun 5'inci yılında Deloitte’un açıkladığı sonuçlara göre Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknolojik şirketleri arasında ilk onda yer almaktan gurur duyuyoruz. Teknolojik alt yapımız ve genç ekibimiz sayesinde Türkiye’nin 81 ilindeki kullanıcıya ulaşarak bu yılı 3,5 milyondan fazla bilet satışı gerçekleştirerek tamamlamayı planlıyoruz. Önümüzdeki yıllarda ise hedefimiz yeni yatırımlar yaparak hizmet alanımızı genişletmek ve 10 milyon bilet satışına ulaşmak” dedi.

Türkiye’de on ikinci yılını tamamlayan programın bu yılki birincisi, 2013 yılında, Bilkent Cyberpark’ta kurulan ve son dört yılda %4564’lük büyüme kaydeden OPLOG oldu. Ödül töreninde Armut %2800’lük büyüme ile ikinci olurken, Teknofix %1635 büyüme ile üçüncülük koltuğunda yerini aldı.