Teknoloji Digital Age Summit kapılarını 9. kez açtı

Digital Age Summit kapılarını 9. kez açtı

12.05.2015 - 11:11 | Son Güncellenme:

Digital Age dergisi tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen Digital Age Summit 2015, 12 Mayıs Salı günü Raffles Istanbul’da başladı.

Digital Age Summit kapılarını 9. kez açtı

Dijital pazarlama dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren zirve bu yıl ‘Think Logical, Act Digital’ temasıyla gerçekleşiyor.

Haberin Devamı

Digital Age dergisinin dijital dünyada yeni trendleri ve yaklaşımları sektörün gündemine taşımak amacıyla 2007 yılından bu yana düzenlediği Digital Age Summit dünyaca ünlü konukların katılımıyla başladı. Serdar Kuzuloğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen zirvede alanında uzman konuşmacıların sunumları ve workshop çalışmaları ile medya ve pazarlama dünyasında oyunun kurallarını değiştiren dijital devrimin yeni trendleri, yaratıcı uygulamalar ve yeni bakış açıları masaya yatırılıyor.

12 Mayıs tarihinde gerçekleşen ilk gün programında Memac Ogilvy Dubai Yönetici Kreatif Direktörü Ramzi Moutran, twofour 54 Dijital Bölüm Yöneticisi Mehmet Doğan, Poke London Kreatif Direktörü ve Kurucu Ortağı Nicolas Roope, MMA CEO’su Greg Stuart, Türk Telekom Grup Entegre Bağlantı Yönetimi Direktörü Baran Yurdagül, Marketoon Studios CEO’su Tom Fishburne, Jingle Jackson Kurucusu Emre Irmak, C-Section Ajans Başkanı Enis Orhun ve Facebook Ortadoğu, Avrupa ve Afrika Pazarlama Başkanı Mark Hamilton sunumlarıyla katılımcılarla bir araya geldiler. İlk gün programında ayrıca AVEA ve Youtube workshop çalışmaları ve Felis PR seminerleri yer aldı.

Haberin Devamı

Digital Age / Mediacat Yayın Yönetmeni Pelin Özkan, “Bu yıl Digital Age Summit etkinliğimiz dokuzuncusunu gerçekleştiriyoruz. Dünden bugüne Summit sahnesinde işlenen konulara ve sizlerle bir araya getirdiğimiz konuşmacılara baktığımızda, aslında dijital dünyada yaşanan dönüşümün en önemli başlıklarının her yıl sektöre öncülük ederek itinayla ele alındığını gözlemliyoruz. Bu da Digital Age Summit etkinliklerinin; son yıllarda iş dünyasının ve günlük yaşamamızın her anına dokunan, özellikle pazarlama sektöründe oyunun kurallarını yeninden yazdıran dijitalleşme süreci içinde ne kadar önemli bir platform olduğunun göstergesi. Bu yıl da yine dijital dünyanın nabzını tutmak üzere ve ilk kez iki gün olarak Summit sahnesinde kendi alanlarında dünyaca ünlü konuşmacıları ağırlıyoruz. “Content, Big Data, Design ve Mobile” alt temaları altındaki ilham verici sunumları, birbirinden eğitici workshop’ları ve fuaye alanında dijital dünyanın geldiği noktayı deneyimleyebileceğiniz teknolojileri sizlerle buluşturuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Digital Age Summit’in 13 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek ikinci ve son gününde ise; Siber Güvenlik Uzmanı Keren Elezari, Foursquare ve Swarm Yaratıcı Yönetmeni Swen Graham, Tasarımcı Borre Akkersdijk, Onedio Kurucusu Kaan Kayabalı, Crimson Hexagon EMEA Satış Direktörü Luke Moore, JWT London Planlama Başkanı Adam Wotz, EveBiriLazım ve Çaycı Kurucu Ortağı Veysel Berk, Gemius İş Geliştirme Direktörü Atilla Weisz ve IAB Türkiye Teknik Kurul Başkanı Tuncay Yavuz konuşmalarıyla katılımcılarla buluşacak. 13 Mayıs programında ayrıca Hürriyet E-Business’ta İçgörü ve Wakoopa workshopları düzenlenecek.