Teknoloji Durex Mesafeleri Ortadan Kaldırdı!

Durex Mesafeleri Ortadan Kaldırdı!

09.05.2013 - 17:22 | Son Güncellenme:

Durex'in bu icadı uzaktan ilişki yaşayanların birbirini daha iyi hissetmesine yardımcı olacak.

Durex Mesafeleri Ortadan Kaldırdı

Artık şirketler hangi sektörde faaliyet gösteriyorsa göstersin tüm dünyanın buluştuğu bir nokta var ki o da mobil uygulamalar. Dünyanın önde gelen prezervatif üreticilerinden Durex geçtiğimiz günlerde akıllı telefonlarla kontrol edilebilen titreşimli iç çamaşırlarını tanıttı.

Haberin Devamı

Son zamanlarda özellikle Facebook ve Twitter gibi mecralarda birisi ile tanışıp, konuşup bir ilki kurmak eskisi kadar garip karşılanmıyor. Hem sosyal medya hem de mobil uygulamalar konusunda hassas olan Durex uzaktan ilişki yaşayanların sorunlarını fark ederek uzaktan ilişki yürütmeye çalışan çiftler için için önemli icatlar geliştirdi ve geliştirilmeye de devam edecek gibi.

Firma, akıllı telefonlarla kontrol edilebilen ve bünyesinde titreşim sağlayıcı noktalar barındıran özel bir iç çamaşırı geliştirdi. ‘Fundawear’ adını verdiği iç çamaşırı ve uygulama sayesinde sevgiliniz ile aranızda binlerce kilometre olsa bile birbirinizi hissedebilmeniz artık mümkün.

Oldukça gerçekçi bir dokunuş hissi yarattığı söylenen titreşimli iç çamaşırlarının hem kadın hem de erkek versiyonları bulunuyor. Durex yaptığı açıklamada ürün üzerinde testler yapıldığını ve en gerçekçi dokunma hissine çok yakın olduklarını ifade etmekle birlikte ürünü daha da geliştireceklerini ekledi. Çıkış tarihi belirli olmamakla birlikte yaz sonuna doğru piyasaya sunulması beklenen "Fundawear"ı satın almak isteyenler maalesef bir süre daha bekleyecekler.