Teknoloji Fujifilm’den çok dikkat çeken hamle; Katlanabilir ekranlı telefon!

Fujifilm’den çok dikkat çeken hamle; Katlanabilir ekranlı telefon!

14.09.2021 - 11:14 | Son Güncellenme:

Akıllı telefon modelleri çeşitlendikçe sektöre giriş yapan şirketlerin sayısı artıyor. Fotoğraf makinesi ve lenslerinin önemli temsilcisi olan Fujifilm, katlanabilir ekranlı telefon patenti ile gündeme geldi. Bu ilginç ve dikkat çeken hamle ortaya çıktıktan sonra telefonun ‘kamerası’ merak ediliyor.

Fujifilm’den çok dikkat çeken hamle; Katlanabilir ekranlı telefon

Katlanabilir yapıdaki telefonlar düşünüldüğünde akla bazı markalar geliyor onlar elbette Samsung, Xiaomi ve Huawei. Sektörde en dikkat çeken modellere imza atan bu şirketlere ek olarak farklı teknoloji şirketleri de katlanabilir yapıdaki telefonlarını piyasaya sürdü ya da en azından, duyurdu. LetsGoDigital tarafından ortaya çıkarılan patent ile Fujifilm’in de sahneye çıkacağı konuşuluyor.

Haberin Devamı

KATLANABİLİR EKRANLI TELEFONLAR ÇOK POPÜLER OLAMADI

Her ne kadar istendiği kadar popüler hale gelemeyen katlanabilir telefonlar, sektöre dahil olan yeni oyuncularla çeşitleniyor ve daha fazla kişiye ulaşma ihtimali artıyor.  Fujifilm tarafından şu anda resmi bir açıklama bulunmuyor ancak katlanabilir yapıdaki telefon için aldığı patent teknoloji çevrelerini heyecanlandırmaya yetti. Yine de bu kadar çetin ve zor bir alana Fujifilm’in ‘gerçek anlamda’ giriş yapıp yapmayacağı bilinmiyor.