Oyun Dunyasi Futbol Menajerliği Dediğin Böyle Olur

Futbol Menajerliği Dediğin Böyle Olur

09.09.2015 - 18:01 | Son Güncellenme:

Kimi zaman futbolcuları yönetmen yerine, onlara taktik vermek isteyen kişi olmak istersiniz. İşte böyle bir durumda Football Manager imdadınıza yetişir. Her yıl birbirinden özel içerikleriyle ön plana çıkan oyun, bu yıl da bekleyenlerini mutlu etmeyi başarıyor! PC ve Mcintosh için Football Manager 2016’nın yanı sıra oluşturulan bu yeni paket, Football Manager Touch (hem bilgisayar hem son teknoloji […]

Futbol Menajerliği Dediğin Böyle Olur

Kimi zaman futbolcuları yönetmen yerine, onlara taktik vermek isteyen kişi olmak istersiniz. İşte böyle bir durumda Football Manager imdadınıza yetişir. Her yıl birbirinden özel içerikleriyle ön plana çıkan oyun, bu yıl da bekleyenlerini mutlu etmeyi başarıyor!

PC ve Mcintosh için Football Manager 2016’nın yanı sıra oluşturulan bu yeni paket, Football Manager Touch (hem bilgisayar hem son teknoloji tabletler için) ve Football Manager Mobile (tüm iOS işletim sistemleri ve bilgisayar ile son teknoloji tabletler için) sürümlerini içeriyor.

Sports Interactive tarafından geliştirilen ve SEGA Europe Ltd. tarafından yayınlanan Football Manager 2016, 13 Kasım 2015 Cuma gününden itibaren piyasada olacak.