Teknoloji Geforce Now Nedir? Geforce Now Ne İşe Yarar Ve Nasıl Kullanılır?

Geforce Now Nedir? Geforce Now Ne İşe Yarar Ve Nasıl Kullanılır?

09.03.2021 - 12:31 | Son Güncellenme:

Geforce Now günümüzde giderek yayılan bir konudur. Bilgisayar sistemlerinin giderek pahalılaşması ve oyun fiyatlarının da yükselmesi ile geforce now kullanımı artmaktadır. Geforce Now ne için kullanılmaktadır? Geforce Now ne işe yaramaktadır? Geforce Now nedir? Geforce neden kullanılır? Geforce Now ile ilgili merak ettiğiniz bütün soruların cevaplarını sizler için derledik.

Geforce Now Nedir Geforce Now Ne İşe Yarar Ve Nasıl Kullanılır

Geforce Now eski donanımdaki bilgisayarlar için yeni oyunları oynayabilmelerini sağlayan bir sistemdir.

Haberin Devamı

 Geforce Now Nedir?

 Geforce Now teknolojinin gelişmesiyle birlikte gelişen oyunları her türlü bilgisayarda oynanmasını sağlayan bir sistemdir. Günümüzde ki oyunlar oldukça büyük oyunlar olduğu için sistem gereksinimleri daha fazladır. Eski bilgisayarlarda ya da eski donanıma sahip olan aletlerde günümüz oyunlarını oynamak zordur veya imkansızdır.

 NVIDIA tarafından geliştirile Geforce Now sistemi ile her türlü bilgisayardan tek kişilik oynanabilen oyunları sıkıntısız bir şekilde oynayabilirsiniz. Sistem çevrimdışı oyunları oynatmak konusunda oldukça başarılıdır fakat çevrimiçi oyunlarda sıkıntı yaşamaktadır.

 Tek kişilik oynayacağınız oyunlar için iyi bir seçenektir. Geforce Now sistemini kullanmak için illa sisteminizin eski olmasına gerek yoktur yeni bir sisteme sahipseniz ve oyun indirecek yeriniz yoksa da Geforce Now kullanmak oldukça mantıklıdır.

Haberin Devamı

 Geforce Now Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?

 Geforce now eski donanıma sahip olan bilgisayarlarda yeni teknoloji oyunların oynanmasını sağlayan bir sistemdir. Kendi bilgisayarınızdan Almanya da yer alan gelişmiş bir bilgisayarın sistemini bağlanarak dilediğiniz oyunu oynayabileceğiniz bir oyun oynama sistemidir. Geforce Now internet üzerinden kayıt olduğunuz bir sistemdir.

 Sistem iki şekilde işlemektedir. Geforce Now sistemini dilerseniz ücretsiz olarak kullanabilirsiniz fakat ücretsiz olarak kullanırsanız bir oyunu bir saat oynama süreniz bulunmaktadır. 1 saat sonrasında oyuna devam etmek istiyorsanız sistemi yeniden başlatmalı ve kaldığınız yerden devam etmelisiniz.

 Geforce Now birde ücretli hesabı bulunmaktadır. Ücretli olan üyelik aylık 5 Euro olarak alınmaktadır ve ücretli üyelikte herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır.