Teknoloji Ghostbusters’in İlk Fragmanı Yayınlandı

Ghostbusters’in İlk Fragmanı Yayınlandı

04.03.2016 - 14:03 | Son Güncellenme:

Paul Feig tarafından Ghostbusters serisinin yeni bir filmi çekileceği açıklandığında bazı insanlar çok heyecanlanırken bazılar sevdikleri kült filmin saçma sapan bir filme rezalete döneceğini düşündü.

Ghostbusters’in İlk Fragmanı Yayınlandı

Bugün Feig’in yöneteceği Ghostbusters filminin ilk fragmanı yayınlandı. Bir çok hayran fragmanı izlediğinde beklediklerinden çok daha iyi bir Ghostbusters filmi geldiğini gördü. 80’li yılların klasiği Ghostbusters’ın yeni bir proton çantası var ayrıca yeni bir Ecto-1‘i var. Ectoplazma peşinde koşacak olan hayalet avcısı takımımız bu sefer tamamen kadınlardan oluşuyor.

Haberin Devamı

Fragman filmin çok bilinen müziğinin yavaş bir versiyonu ile başlıyor ve 30 yıl önceki orijinal hayalet avcılarına gönderme de bulunuyor. Arkasından da Kristen Wiig, Melissa McCharthy ve Kate McKinnon ekrana geliyor ve üçlü bir hayalet karşısında sinirlerini bozmamaya çalışıyor. Bundan sonra ise kahkahaların, sıçramanın güzel bir karışımı geliyor. Bir grup hayalet Times Meydanına saldırıyor ve Leslie Jones takımın yeni arabası ile geliyor. Kate McKinnon kesinlikle bugüne kadar gördüğümüz en garip ve en vahşi hayalet avcısı. Filmde Abby Yates karakterini Melissa McCarthy, Jillian Holtzman karakterini Kate McKinnon, Erin Gilbert karakterini Kristen Wiig ve Patty Tolan karakterini Leslie Jones canlandıracak. Ayrıca yeni avcıların sekreterine ise Chris Hemsworth hayat verecek. Yeni Ghostbusters filmi bu sene 15 Temmuz tarihinde gösterime girecek. 30 yıl önce yakalanan heyecan yeni filmle devam edebilecek mi? Bu sorunun cevabını hep birlikte alacağız.