Teknoloji Hangi Sony Xperia Modelleri Android 6.0 Marshmallow Alacak?

Hangi Sony Xperia Modelleri Android 6.0 Marshmallow Alacak?

07.10.2015 - 10:14 | Son Güncellenme:

Firmalar bir bir hangi cihazlarının Android 6 güncellemesini alacağını paylaşmaya devam ediyor. Kervana son katılansa Sony oldu... Ürettiği Xperia telefonları ile pazarda hakimiyet elde eden ancak buna nazaran beklediği başarıyı...

Hangi Sony Xperia Modelleri Android 6.0 Marshmallow Alacak

Firmalar bir bir hangi cihazlarının Android 6 güncellemesini alacağını paylaşmaya devam ediyor. Kervana son katılansa Sony oldu... Ürettiği Xperia telefonları ile pazarda hakimiyet elde eden ancak buna nazaran beklediği başarıyı bir türlü gösteremeyen Sony, yeni Android güncellemesi adına liste yayımladı. Firma, kullanıcılar ile paylaştığı bu listede ise Android 6.0 Marshmallow sürümüne terfi edecek olan modellerini sıralamakta.

Haberin Devamı

Aşağıdan yeni güncellemeyi alacak olan Xperia modellerine göz atabilirsiniz. Xperia Z5 Xperia Z5 Compact Xperia Z5 Premium Xperia Z4 Tablet Xperia Z3+ Xperia Z3 Xperia Z3 Compact Xperia Z3 Tablet Compact Xperia Z2 Xperia Z2 Tablet Xperia M5 Xperia M4 Aqua Xperia C5 Ultra Xperia C4 Android 6 ile beraber pek çok noktada değişikliğin gözlemlenmesi bekleniyor. Elbette yapılacak olan değişikliklerin Sony cephesinde nasıl şekilleneceği ise merak konusu. Kendi altyapısı üzerinden yeni sürümü dağıtacak olan firma, güncelleme detaylarına girmediği gibi ayrıca net bir çıkış tarihi bilgisi de paylaşmış değil. Eğer konu adına yeni bir açıklama yapılırsa aktarmış olacağız, bizi takip etmeye devam edin.