Teknoloji Hediyeniz Casper’ın ateş kırmızısı olsun!

Hediyeniz Casper’ın ateş kırmızısı olsun!

26.12.2012 - 12:07 | Son Güncellenme:

Yeni yılda hem kendinizi hem sevdiklerinizi mutlu etmek için Casper’ın ateş kırmızısı notebooku en harika hediye alternatifi oluyor.

Hediyeniz Casper’ın ateş  kırmızısı olsun

Bu yıl sevdiklerinizi tasarımı ve inceliği ile teknoloji dünyasının vazgeçilmezi notebook ile şımartın. İş yerinde, seyahatte, evde, tatilde, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen notebooklarda, renklerin ve inceliğin büyülü dönemini başlatan Casper’ın, göz alıcı kırmızı notebooku ile 2013'e merhaba diyin.

Haberin Devamı

Göz Alıcı Hediye

Casper’ın, şık ve ince bir notebook’unu ulaşılabilir bir fiyatla sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. Casper yeni jenerasyon 13.3 inç Nirvana notebook modelleri normal notebooklardan daha ince (19 mm) ve 1,5 kg lık, yüzde 100 alüminyum dizaynı ile 2013 yılının vazgeçilmez ürünleri arasına girecek. Ateş kırmızısı rengiyle dikkat çeken ve aynı zamanda gri renk seçeneği bulunan Casper 13.3”notebooklar, stilini giyiminde olduğu gibi, kullandığı notebookuyla da yansıtmak isteyen sevdikleriniz için özel bir hediye oluyor. Fiyatı ise KDV DAHİL 926 TL.