Teknoloji Hem çal, hem oyna!

Hem çal, hem oyna!

04.06.2008 - 00:00 | Son Güncellenme:

Hem futbol için yanıp tutuşan, hem de müzikten uzak kalamam diyenlerden misiniz? O zaman Nokia Nseries’in en son kampanyası tam size göre!

Hem çal, hem oyna
Acele edin çünkü “Nokia N73 ile hem çalın, hem oynayın” sloganıyla duyurulan kampanya stoklarla sınırlı. Güçlü bir multimedya bilgisayarın tüm marifetlerine sahip Nokia N73 alan herkese, Gameloft’tan Real Football 2008 oyunu ve 1 GB MiniSD kart içinde “futbolu ateşleyen 10 şarkı” hediye ediliyor.

SONY BMG lisanslı hit şarkılar gerçekten de futbol aşkını ateşleyecek türden. Jennifer Lopez’den “Hold It, Don’t Drop It”; Amadou ve Mariam’ın 2006 FIFA Dünya Kupası’nın açılışında söylediği “Celebrate the Day”; eşsiz müzikal zenginliğiyle Queen’den “We Will Rock You”; Wes’in 1998 FIFA Dünya Kupası’nda söylediği “I Love Football”; Faithless’in en çarpıcı hitlerinden, unutulmaz sözleriyle “Mass Destruction”; gitarıyla büyüleyen latin caz gurusu Santana ve Chad Kroeger’den “Into the Night”; Bomfunk MC’s & Jessica Folker’dan “Something Going on”; Kat De Luna ve Elephant Men’den “Whine up”; Eros Ramazzotti ve Ricky Martin’den bir zirve düeti olan “Non Siamo Soli” ve Britney Spears’in, hep göz önünde olmanın dayanılmaz baskısını yansıtan hit şarkısı “Piece of Me”...

Haberin Devamı
Real Football ilk kez üç boyutlu!

Dinamik kamera sistemi ile ilk kez tamamen 3 boyutlu olarak sunulan Real Football, Türkiye’de en çok indirilen (300 bin defa) mobil oyun markası olarak dikkat çekiyor. “Challenge mode” ve “Road to European 2008” olmak üzere 2 yeni, benzersiz oyun modu; 5 ligde 200’den fazla takım; seyirci ve top seslerini fazlasıyla gerçekçi kılan yüksek kaliteli dijital ses efektleri ve en ünlü futbol sahasından esinlenerek tasarlanan 3 stadyum içeriyor. Real Football, dünya çapında şimdiden 5.8 milyon adet satış rakamına ulaşmış bulunuyor. Bu marka altında piyasaya sürülen 5. oyun olan Real Football 2008, mobil futbol oyunları arasında en yüksek puanı alan oyun olarak öne çıkıyor.

Aradığınız her şey Nokia N73’te

3G ya da dört bant EDGE/GSM** iletişim ağları üzerinden çalışabilen Nokia N73, Symbian işletim sistemi üzerinde S60 3rd Edition yazılım ile kullanılıyor ve güçlü bir multimedya bilgisayarda bulunan tüm işlevleri içinde barındırıyor. Müzikseverler de Nokia N73’ün entegre dijital müzikçalarında kendi çalma listelerini dinleyebiliyor, ekolayzer ayarlarını yapabiliyor, FM radyo keyfini yaşayabiliyorlar. Bunun dışında e-posta, ofis uygulamaları, ajanda, uyumlu bir PC ile eşzamanlı çalışabilme, Mini Map ile Nokia Web Tarayıcı üzerinden İnternet’te sörf gibi özellikler bulunuyor. Telefonun ön yüzündeki VGA kamera ile, arayan ve aranan kişileri gösteren görüntülü arama da yapılabiliyor.**