Teknoloji HTC 10, İki Farklı Versiyona Sahip

HTC 10, İki Farklı Versiyona Sahip

04.04.2016 - 12:18 | Son Güncellenme:

Uzun bir süredir gündemi meşgul etmekte olan HTC 10, ortaya çıkan yeni bilgilere göre iki farklı versiyon ile birlikte gelecek…

HTC 10, İki Farklı Versiyona Sahip

Başlarda HTC One M10 adıyla anılan ancak geliştirici firmanın yayımladığı görseller sonrasında HTC 10 adıyla anılmaya başlanan yeni akıllı telefon modeli, bugünse iki farklı versiyona tabi tutulacağı bilgisi ile gündemde. Son yıllarda düşüşe geçen satışları toparlamak ve eski günlerine geri dönmek isteyen HTC, bunun için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Firma, en yeni amiral gemi modeli ile hem yükselişe geçmek hem de güzel satışlar elde ederek kar marjını arttırmak istiyor. Bunun adına 10 adıyla yeni bir model hazırlayan firma, iddialara göre bu modelini iki farklı versiyon olacak şekilde pazarlayacak.

Haberin Devamı

FCC sertifika kurumu aracılığıyla ortaya çıkan bilgilere göre HTC 10, 2PS6200 ve 2PS6500 kod adları ile anılan iki farklı sürüme sahip. Bu iki versiyon arasındaki fark ya da farklar ise ne yazık ki bilinmiyor. Elimizdeki bilgiler, HTC 10’un beraberinde 5.1 inç büyüklüğünde 1440 x 2560 piksel çözünürlük sunan bir ekran, Snapdragon 820 yonga seti, 4 GB RAM, 32 GB depolama alanı, 12.3 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera gibi özellikler ile geleceğini doğrulamakta.

Bahsi geçen iki farklı sürümün depolama alanı ve bellek farklılıklarının olabileceği söylenmekte. Yani yeni modelin daha düşük depolama alanına sahip sürümü aynı zamanda daha düşük bir bellek ile birlikte gelebilir.

HTC’nin amiral gemisi HTC 10 ön siparişe açıldı!