Teknoloji Injustice: Gods Among Us 2’ye Hazır Olun

Injustice: Gods Among Us 2’ye Hazır Olun

01.06.2016 - 12:47 | Son Güncellenme:

E3 2016 etkinliği öncesinde sızan Injustice: Gods Among Us 2, DC evrenine hayranlık duyan kullanıcıları heyecanlandırmayı başardı…

Injustice: Gods Among Us 2’ye Hazır Olun

DC Comics evreninde önemli bir yer tutan Injustice, özellikle Batman ve Superman gibi kült haline gelmiş kahramanların bulunmasından ötürü büyük bir kitle tarafından beğeniliyor. Bu beğeniyi boşlamayan ve aynı başarıyı oyun dünyasında göstermek isteyen DC, bildiğiniz üzere 2013 yılının nisan ayında ilk Gods Among Us yapımını satışa sunmuştu. PC ve eski nesil oyun konsolları adına oynanabilir olan yapımın şimdilerde ise ikinci halkası gündemde. E3 öncesi sızan bilgilere göre yapım, bir nevi Injustice: Gods Among Us 2 ile beraber seriye dönüşüyor diyebiliriz. Üstelik yeni oyun, bu kez sadece yeni yeni nesil için satışa çıkacak.

Haberin Devamı
PC, Xbox One ve PlayStation 4 İçin Geliştiriliyor

Öncelikle hemen şunu belirtmekte fayda var; ortada ne yazık ki resmi bir duyuru ya da açıklama yok. Ortaya çıkan bilgiler daha çok sızıntı olarak lanse ediliyor. Nitekim Gameblog.fr (Fransa) tarafından ortaya çıkarılan detaylar, Injustice: Gods Among Us 2 yapımının şu anda geliştirilme sürecinde olduğunu doğrular niteliklere sahip. Site, yeni oyunun Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için hazırlandığını açıkladı.

Gelecek Yıl Satışa Sunulacak

NetherRealm Studios tarafından geliştirilmekte olduğu iddia edilen Gods Among Us 2’nin tam olarak gelecek yıl satışa sunulacağı söyleniyor. Gameblog.fr sitesine göre yapımcı şirket yeni oyunu 2017 yılının mart ayında görücüye çıkarmış olacak. Önceki oyun, çizgi romanlar baz alınarak geliştirilmiş ve sonralarda mobil platformlar için de satışa sunulmuştu. Nitekim yeni yapımın da aynı çizgide ilerlemesi bekleniyor.