Sosyalmedya Instagram Hikayeleri'ne müzik çıkartmaları eklenebilecek

Instagram Hikayeleri'ne müzik çıkartmaları eklenebilecek

08.05.2018 - 17:05 | Son Güncellenme:

Intagram, sosyal medya platformunu geliştirmeye devam ediyor. Instagram, Hikayeler fonksiyonuna Müzik Çıkartmaları (Music Stickers) eklemeye hazırlandığını belirtti.

Instagram Hikayelerine müzik çıkartmaları eklenebilecek

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Instagram’ın Hikayeler özelliğinden faydalanarak, Spotify’da her ne dinliyorsanız kolayca Instagram Hikayenizde paylaşabilir ya da Instagram Direct ile doğrudan mesaj atarak arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. GoPro uygulamasından da Instagram Hikayelerine doğrudan yükleme yapılabilecek.

Instagram'ın Android uygulamasının içinde yer alan bir Müzik Çıkartmaları, kullanıcılarına kısa bir süre sonra Hikayeler gönderilerine doğrudan bunları ekleyebileceklerini gösteriyor. Music Stickers, Hikaye'sinde sadece dinlediği müziği paylaşanların karşısına gelecek.

Yeni özelliğin Facebook'un yakın zamanda müzik etiketleriyle lisans anlaşmalarını almasının doğrudan bir sonucu olduğunu belirtildi. Instagram'ın ana şirketi Sony ve Warner Universal ile ortaklık kurarak , geniş ve yeni bir müzik kütüphanesi kullanıma hazır olacak. Birçok kişi, Müzik Çıkartmaları özelliğinin dahil edilmesiyle, popüler uygulama Musical.ly için büyük bir sorun oluşturabileceğini belirtiyor.

Haberin Devamı

Eğer kaçırdıysanız Instagram kısa süre önce videolar ve fotoğraflar için kendi odak portre modunu başlattı.