Teknoloji iOS 10’un Getirdiği Yenilikler

iOS 10’un Getirdiği Yenilikler

07.09.2016 - 15:22 | Son Güncellenme:

iOS 10 ile iOS 9 arasındaki farkları Apple lansmanının olduğu bugün, Dinçer Karaca ile birlikte sizler için değerlendirdik.

iOS 10’un Getirdiği Yenilikler

Apple’ın uzun bir süredir beta olarak hem geliştiricilere, hem de beta sürümünü test etmek isteyenler için sunmuş olduğu iOS 10 Beta sürümlerinin artık sonuna gelindi diyebiliriz. Geliştiriciler için en son olarak sunulan iOS 10 Beta 7 sürümünü, şu an en son güncel hali ile kullanılan iOS 9.3.4 ile iPhone 6S üzerinde sizler için karşılaştırdık.

Haberin Devamı
Galaxy Note 7 Kullanıcılarına Resmi Flaş Açıklama

Gözle görülür farkların bulunduğu güçlü işletim sistemi bugün Apple lansmanı ile görücüye çıkıyor olacak. Peki bu farklar nelerdir.

Kilit ekranında widget erişimi, Kilit ekranından kamera kısa yolunun kullanımı, Klasör uygulamalarında daha çok bildirimin ayrı ayrı olarak gösterilmesi, Bildirim çekmecesinin daha belirgin arka beyaz fon ile gösterilmesi, Geliştirilmiş 3D Touch kullanımı, İşlevsellik kazandırılmış iMessage kullanımı, Gömülü olarak gelen uygulamaların kaldırılabilmesi, App Store’da köklü değişiklikler, ve birçok yenilikle gelen işletim sisteminin tüm detaylarını videomuzda bulabilirsiniz. Keyifler seyirler dilerim.