Teknoloji iPad Mini 200 Dolar Olabilir

iPad Mini 200 Dolar Olabilir

11.05.2012 - 09:11 | Son Güncellenme:

Apple'ın üretmeyi planladığı iPad Mini hakkında yeni dedikodular var. iPad Mini'nin 200 ile 250 dolar arası bir fiyata sahip olacağı söyleniyor.

iPad Mini 200 Dolar Olabilir

Apple'ın tablet modeli olan iPad'lerin 9.7 inç boyutunun büyük olduğunu, daha küçük ve taşınması kolay tablet istediklerini belirten kullanıcıların istekleri olacak gibi duruyor. Her ne kadar Steve Jobs, yaşarken iPad Mini fikrine karşı çıkıyor olsa da Tim Cook yönetimi sırasında iPad Mini iddiaları her geçen gün artıyor.

Haberin Devamı

Amerika'da özellikle 7 inç tabletler sıralamasında Amazon Kindle Fire'ın birinci sırada olduğunu düşünürsek Apple'ın bu kategoride de tercih edilen ürün olmak istemesinden dolayı 7 inçlik model çıkaracağını söyleyebiliriz. Analistlerin son raporlarına göre iPad'in 7 inçlik modeli iPad Mini bu yılın Ekim ayında yani Ekim 2012'de gelebilir.

Fiyat konusunda ise 200 ile 250 dolar arası tahmin ediliyor. Amazon Kindle Fire'ın 199 dolara satıldığını düşünürsek, Apple'ın da biraz fiyatı yüksek tuttuğunu göz önünde bulundurursak 250 dolar gibi bir rakam oldukça mantıklı geliyor diyebiliriz. Şu an için Yeni iPad'ler 499 dolar'dan başlıyor.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.