Teknoloji iPhone 8 yerine Galaxy S7 önerdiler

iPhone 8 yerine Galaxy S7 önerdiler

23.10.2017 - 11:37 | Son Güncellenme:

iPhone 8 sonunda satışa sunuldu. Consumer Reports ise ilginç bir karşılaştırma yaptı. Araştırma şirketi iPhone 8 almak isteyenlere eski bir model olan Galaxy S7'yi önerdi.

iPhone 8 yerine Galaxy S7 önerdiler

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

ABD merkezli tüketici araştırması şirketi Consumer Reports (CR), akıllı telefonlar için derecelendirmelerini açıkladı ve yepyeni iPhone 8'i geçen yılki Samsung Galaxy S7'in altına yerleştirildi. CR, okuyucularının iPhone 8 yerine Samsung Galaxy S7 satın almasını önerdi.

CR, her iki cihaza da 100 üzerinden 80 puan verdi. Ancak Galaxy S7'yi iPhone 8'in üstünde gördü. Çünkü Galaxy S7, daha iyi pil ömrü ve çağrı kalitesi gibi daha iyi telefon özellikleri sunuyor. Merak ediyorsanız, Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+, CR'den 81 puan aldı. İlginç bir diğer gerçek de yeni Galaxy Note 8, 80'lik skorla iPhone 8'in altına yerleştirildi, LG G6 80 puan alan diğer tek telefon olma özelliği taşıyor.

Reuters, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'daki kablosuz taşıyıcıların, üçüncü çeyrekte yavaş bir müşteri yükseltme rapor ettiğini bildirdi. Bununla birlikte, bu sayı iPhone X'in piyasaya sürülmesinden sonra artabilir.

Haberin Devamı

KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo'ya göre, iPhone X'ten yalnızca iki ila üç milyon adet satışa sunulacak. Kuo, arzın gecikmesinin, devre kartları, geniş açılı kamera ve derinlik algılayan kızıl ötesi projektör içeren bileşen sıkıntılarından kaynaklandığını söyledi. Aslında, Apple ve Foxconn yöneticilerinin, iPhone X üretim konularını görüşmek üzere ayın sonlarında toplantı yaptıkları söyleniyor.