Teknoloji iPhone 8'in tüm renk seçenekleri tek bir videoda toplandı

iPhone 8'in tüm renk seçenekleri tek bir videoda toplandı

11.08.2017 - 11:02 | Son Güncellenme:

iPhone 8 ile ilgili çıkan söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Birçok defa görüntüleri ve farklı renkleri sızdırılan iPhone 8'in beyaz, siyah ve bronz altın renk seçenekleri tek bir videoda toplandı.

iPhone 8in tüm renk seçenekleri tek bir videoda toplandı

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Bildirildiğine göre iPhone 8'in seri üretime girmesi ile cihazın kaçakları internete sızmaya başladı. Hatta daha önce 5 saniyelik bir videoda iPhone 8'in ön ve arkası gösterilmişti. Şimdi YouTuber Danny Winget, iPhone 8'in tüm renk seçeneklerini tek bir videoda topladı. Videoda iPhone 8’in beyaz, siyah ve bronz altın renk seçeneklerini yakından görüyoruz.

Cihazların arkasında dikey olarak yerleştirilmiş çift arka kamera yer alıyor. Apple, fiziksel home tuşunu ve tüm çerçeveleri de ön yüzeyden kaldırmış. iPhone 8'in üst tarafında ön kamera ve sensörlerin bulunması için çentikli bir alana yer verilmiş.

Apple'ın iPhone 8, iPhone 7s ve iPhone 7s Plus'ı eylül ayında duyurması bekleniyor.Premium model olacak iPhone 8i çentikli ekran tasarımı ve çerçeveli önü olan bir OLED ekrana sahip olacak. Ön ve arkada cam paneller kullanılacak ve aralarında metalik bir şasi yer alacak. Ahize olacak yerde Face ID ile gelen cihaz, üçüncü taraf uygulamalarını destekleyecek yüz tanıma biçimi. Arka bölümde dikey olarak yerleştirilen çift kamera ayarı, AR özelliklerini destekleyecek ve 3D derinlik algılama özelliklerine sahip olacak. IPhone 8'in diğer özellikleri arasında kablosuz şarj, hızlı şarj ve geliştirilmiş su yalıtımı bulunuyor.