Apple iPhone XS serisi LTE bağlantı hızı konusunda iPhone X'i üçe katladı

iPhone XS serisi LTE bağlantı hızı konusunda iPhone X'i üçe katladı

19.09.2018 - 13:10 | Son Güncellenme:

iPhone XS serisi LTE bağlantı hızı konusunda iPhone X'ten çok daha iyi performans sunuyor. 4x4 MIMO özelliğiyle gelen iPhone XS serisinin LTE bağlantı hızı iPhone X'ten üç kat daha fazla.

iPhone XS serisi LTE bağlantı hızı konusunda iPhone Xi üçe katladı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple, geçtiğimiz günlerde yeni akıllı telefon modelleri iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR ile yeni akıllı saati Apple Watch Series 4'ü tanıttı. SpeedSmart tarafından gerçekleştirilen LTE bağlantı hızı testlerinde iPhone XS serisi, iPhone X'i geride bıraktı.

iPhone XS serisi, iPhone X’dan farklı olarak 4×4 MIMO desteği ve LAA ile geliyor. Bu nedenle hem iPhone XS hem de iPhone XS Max, AT&T, T-Mobile ve Verizon'da daha yüksek hızlara ulaşıyor. iPhone XR modelinde ise bunlar yok.

iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, 2x2 MIMO özelliği ile geliyor.

iPhone XS serisi LTE bağlantı hızı konusunda iPhone Xi üçe katladı

Peki Türkiye fiyatları ne olacak?

Dolar kurundaki dalgalanmaya bağlı olarak iPhone fiyatları ülkemizde geçtiğimiz dönemde arttı. 2018 model iPhone’ların bu nedenle ülkemizde 10 bin TL’den aşağı olmayacağı söyleniyor. Ancak iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max modellerinin Türkiye fiyatları internete sızdı.

Haberin Devamı

Buna göre ülkemizde iPhone XR’ın satış fiyatı 10 bin TL, iPhone XS’in satış fiyatı 12 bin TL ve iPhone XS Max'in satış fiyatı ise 15 bin TL olabilir.