Teknoloji Justice League Dopdolu!

Justice League Dopdolu!

26.07.2016 - 17:20 | Son Güncellenme:

İlk sinyalleri Batman v Superman filminde verilen Justice League, nihayet ilk fragmanı ile beraber arz-ı endam etmiş bulunmakta…

Justice League Dopdolu

Beyaz perdede kendisini yenileyerek yoluna devam eden DC Comics, tıpkı Marvel’ın attığı ciddi adımları kendisine uyarlayarak yoluna devam ediyor. Artık çok daha yüksek bütçeli projelere imza atan şirket, Warner Bros ile yaptığı anlaşma çerçevesinde şimdilerde birden fazla film üzerinde çalışıyor. Özellikle 2017 yılında vizyona girecek olan birden fazla DC Comics filminin varlığından söz edebiliriz. Bunlardan ilki Wonder Woman olacakken bir diğeri ise milyonlarca kişiyi heyecanlandırmayı başaran Justice League oluyor. Bünyesinde DC’nin en sevilen kahramanlarını barındıran projede Batman, Wonder Woman ve Flash gibi daha nice kahraman bulunuyor.

Haberin Devamı
İlk Fragman Görücüye Çıktı

Comic Con etkinliğine katılmayı ihmal etmeyen Warner Bros, burada yeni filmlerine dair fragmanları görücüye çıkardı. Bu fragmanlardan hiç şüphesiz en dikkat çekeni ise Justice League filmine ait olanı. Zira içerisinde Batman ve Super gibi güçlü karakterleri barındıran film, yaklaşık 3 dakika uzunluğundaki fragmanı ile heyecan yaratmış durumda.

Kimler Yok ki!

17 Kasım 2017 tarihinde vizyona girmesi beklenen filmde Wonder Woman (Gal Gadot), Superman (Henry Cavill), Aquaman (Jason Momoa), Batman (Ben Affleck) ve Flash (Ezra Miller) yer alıyor. Ortak düşmana harekete geçen kahramanlarımızın karşısında Lex Luther (Jesse Eisenberg) bulunacak.