Teknoloji LG V30 daha önce hiçbir akıllı telefonda görülmeyen ses işlevleri sunacak

LG V30 daha önce hiçbir akıllı telefonda görülmeyen ses işlevleri sunacak

28.08.2017 - 11:34 | Son Güncellenme:

LG, kısa bir süre sonra tanıtacağı akıllı telefonu V30 hakkında "daha önce bir akıllı telefonda görülemeyen yeni nesil ses işlevleri" vaat eden ahizenin yetenekleri hakkında daha fazla ayrıntı açıkladı.

LG V30 daha önce hiçbir akıllı telefonda görülmeyen ses işlevleri sunacak

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

LG'nin yakında çıkacak V30 adlı akıllı telefonun sunduğu "sürükleyici ses" deneyimini tanıtan bir teaser videosu yayınlamıştı. Firma şimdiyse V30 hakkında "daha önce bir akıllı telefonda görülemeyen yeni nesil ses işlevleri" vaat eden ahizenin yetenekleri hakkında daha fazla ayrıntı açıkladı.

V30'un gelişmiş Hi-Fi Quad DAC'si Kaliforniya merkezli ESS Teknolojisi ile yapılan bir ortaklık sayesinde dijital filtre ve ses ön ayarları gibi daha özelleştirilebilir bir deneyim ve "sıradan" kulaklıklara oranla yüksek kaliteli, net bir ses elde etmenizi sağlıyor.

LG V30 daha önce hiçbir akıllı telefonda görülmeyen ses işlevleri sunacak

Ayrıca İngiltere'de bulunan MQA Ltd'den yüksek çözünürlüklü bir teknoloji kullandığı için V30'un ses akışında da mükemmel olacağı söyleniyor. Ayrıca, akıllı telefonun ses alıcısının aynı anda bir mikrofon olarak kullanılabilmesi sayesinde ses kaydında da iyi olacağı söylentiler arasında. LG'ye göre, ahize "Bir fısıltıdan bir fırtınaya kadar bozulma olmaksızın" geniş bir dinamik aralık kaydedebilir.

Haberin Devamı

LG, V30'da "genel ses deneyimini ince ayarlamış" B&O Play (Bang & Olufsen şirketi) ile işbirliğine devam ettiğini belirtti. Üstelik, V20'ye benzer yeni cihaz, kutuda yüksek kaliteli B&O Play kulaklıklar ile birlikte gelecek.

LG V30, 31 Ağustos'ta tamamen açıklanacak. Akıllı telefon büyük olasılıkla Eylül'de diğer piyasalar (tüm ilgili taşıyıcılar aracılığıyla) ile ABD'de satışa sunulacak.