Teknoloji LG V30 ve 50 bin dolarlık RED Weapon karşı karşıya!

LG V30 ve 50 bin dolarlık RED Weapon karşı karşıya!

28.09.2017 - 13:52 | Son Güncellenme:

LG V30'un kamerası 50 bin dolarlık RED Weapon ile karşılaştırıldı. Peki sonuç ne? LG V30'un kamerası RED Weapon karşısında nasıl bir performans gösterdi?

LG V30 ve 50 bin dolarlık RED Weapon karşı karşıya

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Parker Walbeck, LG V30'un 16+13 MP kamerasını, RED'in 50 bin dolarlık RED Weapon modeliyle karşılaştırdı. Peki sonuç sizce ne oldu?

LG, bir video yapımcısının hayalini kurduğu mevkide olan V30 amiral gemisiyle 4K çekim düzenleme seçeneklerini, video kaydetme için sunulan geniş işlev paketi olan Cine Video'nun bayrağı altında sunuyor. Bunlar arasında, odaklanmayı ekranın belirli bir bölümüne kilitleyen Nokta ve Zoom, kullanıcının düzgün bir şekilde yakınlaştırma yapmasını sağlıyor. Sinema Etkisi, filme 15 farklı film-tür ilham filtresi içeriyor. Adobe Premiere gibi programlarda kolay düzenlemeyi kolaylaştıran Cine Günlüğü; ve birden fazla fotoğraf ve video ile çalışmanıza ve sonrasında mobil şaheserlerinize efekt eklemenize olanak tanıyan bir yerleşik düzenleme yazılımı olan Video Studio da özellikleri arasında.

Haberin Devamı

Muhtemelen şu anda en iyi profesyonel video kamera, RED'in 8K çekebilen 50 dolarlık Weapon modeli. Bunun hakkında fazla söz söylemeye gerek yok.

Parker Walbeck, LG V30'u da alıp, ünlü Walter Mitty Longboard Scene'i yeniden canlandırdı. Önyargıyı ortadan kaldırmak için teçhizatın üst kısmına V30 kayışla bağlanmış. Sonuçları aşağıdaki videodan görebilirsiniz.