Teknoloji Mark Zuckerberg'in 'günlük' kazancı 6 milyon dolar!

Mark Zuckerberg'in 'günlük' kazancı 6 milyon dolar!

16.05.2018 - 17:35 | Son Güncellenme:

Bu yıl neredeyse Facebook'un yılı oldu. Son aylarda tüm dünya gündemine yerleşen olaylar sonrası Mark Zuckerberg servetini arttırmaya devam ediyor. Zuckerberg'in doğduğu günden bu yana günlük ortalama 6 milyon dolar kazandığı açıklandı.

Mark Zuckerbergin günlük kazancı 6 milyon dolar

Dünyanın en büyük sosyal medya platformu Facebook, bu yıl gündemden düşmeyerek ciddi sorunların habercisi oldu. Fakat Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg, yaşanan tüm sorunlara rağmen servetini arttırmaya devam etti. Geçtiğimiz pazartesi günü 34 yaşına giren Zuckerberg, en zengin insanların listesine girerek servetinin 74 milyar dolar olduğu açıklandı.

Haberin Devamı

Forbes'a göre dünyanın en zengin ve en güçlü insanlarından biri olduğu söylenen Mark Zuckerberg, doğduğu günden bu yana her gün ortalama 5.97 milyon dolar kazandı. Yine Forbes'a göre serveti 132 milyar dolar seviyesinde olan Jeff Bezos'un bugüne kadar günlük kazancı ise 6.8 milyon dolar olarak açıklandı.

Mark Zuckerberg'in günlük ortlama kazancının çok yüksek olmasının asıl sebebi büyük serveti haricinde genç olması olarak görülüyor. Zira günümüzde dünyanın en zengin insanı olarak bilinen Microsoft kurucusu Bill Gates'in Mark Zuckerberg'den daha büyük serveti olsa da bugüne kadar ortalama kazancı 4 milyon dolar olarak yayınlanmıştı.