Teknoloji Microsoft Office Artık Bedava!

Microsoft Office Artık Bedava!

07.11.2014 - 12:49 | Son Güncellenme:

Dev yazılım firması Microsoft, popüler Office setinin iPhone, iPad ve Android’deki mobil versiyonlarını bedava hale getirdi.

Microsoft Office Artık Bedava

Tam kullanıcılarına sınırsız bulut alanı hediye diyorduk ki, Microsoft bir bomba daha patlattı. Potansiyel mobil müşterilerini kendi platformuna çekmek için Artık bu yazılımları iOS ve Android platformlarında kullanmak için para verip abonelik almaya gerek kalmayacak.

Haberin Devamı

Microsoft’un Office yazılım pazarlama bölümü müdürü Michael Atalla, bu hareketin zaten varolan yazılımlarını web ortamına kaydırma stratejisinin bir parçası olduğunu açıkladı. Müşterilerinin istedikleri her platformda rahat olmalarını ve uygulama derdine düşmeden yaratıcılıklarını ön plana çıkmalarını istediklerini söylüyor Atalla.

Fakat önemli bir nokta var bu değişiklikte, kullanımı sadece bireysel bölümde geçerli. Yani “OneDrive For Business” paketi veya Dropbox’un şirketler için geçerli paketlerinden birine aboneyseniz, mobil versiyonlar için hala Office 365 aboneliği gerekecek. Yani kurumsal kullanıcılara bedava mobil Office yok.

Yazarlar