Teknoloji OnePlus 3 Ortaya Çıktı

OnePlus 3 Ortaya Çıktı

10.05.2016 - 14:10 | Son Güncellenme:

Çinli BBK Holding iştiraklerinden biri olan OnePlus yeni nesil amiral gemisi OnePlus 3 ile kendi yarattığı efsaneyi devam ettirmeyi amaçlıyor.

OnePlus 3 Ortaya Çıktı

Oppo’dan ayrılan bir grup mühendis tarafında kurulan OnePlus faaliyetlerine Oppo yani BBK Holding çatısı altında devam ediyor. İlk telefonları OnePlus One ile efsaneleşen firma OnePlus 3 ile yakaladığı efsaneyi devam ettirmek istiyor.

Haberin Devamı

İlk nesil OnePlus‘ın efsaneleşmesinin 2 sebebi vardı. Bunlardan ilki telefonun muadil ürünlerin yarı fiyatına ve davetiye usulü ile satılmasıydı. Bu sebeplerden dolayı OnePlus One efsane haline geldi ve şahsımında uzun süreli kullandığı bu telefon Android ekosisteminin en merak edilen ürünlerinden birisi haline geldi.

Daha sonra OnePlus 2 pazara sunuldu. Dünyada ilk kez Type-C ve yenilenmiş Snapdragon 810 v2.1 kullanan OnePlus One Qualcomm‘un gazabına uğradı ve Snapdragon 820‘nin pazara sunulmasıyla birlikte çok kısa sürede “eski nesil” telefonlar konumuna düştü. Bu durumu lehine çevirmek isteyen OnePlus gözünü Hindistan pazarına çevirdi ve o pazarda daha compact bir telefon olan OnePlus X ile istediği pazar payını yakaladı.

Haberin Devamı

Firma OnePlus 3 ile bize neler sunacak bunu oldukça merak ediyoruz ama Weibo‘dan gelen bilgiler ve görseller şirketin tasarım tarafında farklılaşmaya gideceğini gösteriyor.

Görüntülere baktığımızda OnePlus 3’ü arkadan HTC One M9’a benzettiğimizi itiraf edelim. Yeni nesil OnePlus 3‘ün RAM tarafında 4GB ve 6GB seçenekleri olacağı belirtilirken asıl gelişimin pil tarafında yaşanacağı belirtilmekte.

OnePlus 3 Süper Hızlı Şarj Olacak

Kardeş firma Oppo‘nun kullandığı ve 15 dakika içinde telefonları şarj eden VOOC teknolojisinin yakın zamanda yeni nesil OnePlus’ta de kullanılacağını söyleyelim…

Huawei P9 Video İnceleme