Teknoloji Oppo F19 Pro ve Pro Plus modellerinin özellikleri ortaya çıktı

Oppo F19 Pro ve Pro Plus modellerinin özellikleri ortaya çıktı

01.03.2021 - 10:50 | Son Güncellenme:

Oppo'nun yeni akıllı telefon serisi için yeni bilgiler ortaya çıktı. Telefon serisi için paylaşılan afişe ek olarak ekran boyutları, kamera detayları ve fiyatları gibi özellikler de kendisini gösterdi.

Oppo F19 Pro ve Pro Plus modellerinin özellikleri ortaya çıktı

Amazon'un Hindistan sitesinde kendisini gösteren Oppo F19 serisi için fragman da yayımlandı. F19 serisi hem pro hem de pro plus gibi modellere de sahip olacak. Etkinlik tarihinin bu hafta olması beklenen telefon için özelliklerin belli olduğu da görülüyor. 

Haberin Devamı

Oppo F19 Pro özellikleri

Pro versiyonu için ortaya çıkan özelliklere bakıldığında karşımıza 6.4 inçlik AMOLED ve FHD Plus özellikte ekran çıkıyor. Telefonun ön kamerasında 16 Megapiksellik bir kamera bulunuyor ve arka tarafa bakıldığında ise 48 Megapiksel ana kamera bizleri karşılıyor. Buna ek olarak telefonun 8 Megapiksel, 2 Megapiksel  ve 2 Megapiksel olmak üzere üç kamerası daha bulunuyor.

Oppo F19 Pro ve Pro Plus modellerinin özellikleri ortaya çıktı

Oppo telefona orta segmentlere güç veren MediaTek imzalı Helio P95'e yer veriyor. RAM, depolama alanı ve batarya tarafında çok da fark yaratmayacak telefonda 6GB RAM+ 128 GB depolama alanı sunulacak. 30W hızlı şarj desteği ile şarj olabilecek olan telefon 4.310 mAh'lik bataryaya sahip olacak. Telefonun bu versiyonu ise yaklaşık 271 dolara satılacak. 

Haberin Devamı

Oppo F19 Pro Plus özellikleri

Telefonun daha üst özelliklere sahip versiyonunda ise ekran altı parmak izi okuyucusuna sahip 6.4 inç AMOLED ekran bizleri karşılayacak. Bu ekran FHD Plus olacak ve ekran deliği yatay bir şekilde olacak. Bu ekran deliğinin içinde yer alan ön kamera ise 32 Megapiksel olacak. 

Ana kamera tarafında ise karşımıza 64 Megapiksel çıkacak ve bu kameraya ise 8 Megapiksel ve 2 Megapiksel olmak üzere iki kamera eşlik edecek. Telefonun işlemci tarafında kardeşinden daha iyi bir performans sergilemesi istendiği için Dimensity 800U işlemcisi eklenmiş. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunacak telefon 4.500 mAh bataryaya sahip olacak ve yaklaşık 339 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.