Teknoloji Oppo'dan iPhone X'e benzer yeni telefon geliyor: Oppo R13

Oppo'dan iPhone X'e benzer yeni telefon geliyor: Oppo R13

24.11.2017 - 15:19 | Son Güncellenme:

Oppo'nun iPhone X ile neredeyse birebir aynı tasarımda olan bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Oppo R13'ü iPhone X ile yan yana koyduğunuzda aralarındaki farkların çok az olduğu göze çarpıyor.

Oppodan iPhone Xe benzer yeni telefon geliyor: Oppo R13

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Oppo, daha önce iki yeni amiral gemisi telefonu R11 ve R11 Plus'ı tüm detaylarıyla Çin'de düzenlediği bir etkinlikte resmi olarak duyurmuştu. Yenilikçi kavramlar bir yana, Oppo da "kopya tasarımları"nı hazırlarken, iPhone'la çok benzer bir veya iki telefon yapıyor. Ortaya çıkan yeni görseller Oppo'nun iPhone X ile neredeyse aynı tasarımda olan bir akıllı telefon tanıtmaya üzerinde çalıştığını gösteriyor.

Oppodan iPhone Xe benzer yeni telefon geliyor: Oppo R13

Oppo R13 adlı telefonda iPhone X'in çok konuşulan çentiğinin yanı sıra, sanal ana ekran çubuğu da yer alıyor. Çerçevesiz ekrana sahip Oppo R13'ün arkasında sol üst köşede tıpkı iPhone X'te olduğu gibi dikey çift lensli kamera ve flaş konumlandırılmış.

Cihazın iPhone X’dan ayıran en büyük fark ise arka panelin cam yerine metal olması. Apple logosu yerinde de Oppo logosu bulunuyor.

Haberin Devamı

Bu sızıntının gerçek olup olmadığı belli değil. Görsel fabrikadan çekilmiş gibi dursa da Oppo R13 hakkında henüz çok detaylı bilgi bulunmuyor. Cihazın ne zaman satışa sunulacağı da belli değil.