Oyun Outlast kısa süreliğine Steam'de tamamen ücretsiz!

Outlast kısa süreliğine Steam'de tamamen ücretsiz!

22.09.2017 - 15:01 | Son Güncellenme:

Korku oyunu sevenlerin favorisi Outlast, Humble Bundle yaz sonu indirimleri nedeniyle ücretsiz oldu. Oyuncular yarın saat 19.00'a kadar oyunu ücretsiz olarak elde edilebilecek.

Outlast kısa süreliğine Steamde tamamen ücretsiz

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Outlast ve ek paketi Outlast: Whistleblower, Humble Bundle Store üzerinde ücretsiz oldu. Yarın saay 19:00'a kadar oyunu Steam kütüphanenize eklediğinizde Steam fiyatı 31 TL olan oyun tamamen sizin olacak.

Outlast: Deluxe Edition olarak satılan pakete ücretsiz olarak sahip olmak için öncelikle Humble Bundle hesabı açmalı ve bu hesaba Steam’i doğrulamalısınız. Daha sonra Outlast: Deluxe Edition’ın linkine giderek "Add to Cart" butonuna tıklayıp açılan pencereden "Get it for free!" yazan yere tıklayın. Mail hesabınıza gelen linke tıklayarak Steam koduna ulaşabilirsiniz.

Oyuna yabancı olanlar için Outlast, oyuncunun araştırmacı gazeteci Miles Upshur'un rol aldığı birinci sınıf bir hayatta kalma korku oyunu. Sadece bir kamera ile donatılmış oyuncular, bazı katiller barındıran psikiyatri hastanelerini araştırmakla görevli.