Teknoloji Panasonic Toughpad FZ-G1 Yenileniyor

Panasonic Toughpad FZ-G1 Yenileniyor

29.06.2016 - 17:15 | Son Güncellenme:

Zorlu koşullara rahatlıkla meydan okuyabilen Panasonic Toughpad FZ-G1 tablet modeli, alınan karar neticesinde yenileniyor…

Panasonic Toughpad FZ-G1 Yenileniyor

Kum, toz ve daha nice zorlu çevre koşullarına meydan okuyabilen Panasonic Toughpad FZ-G1 tablet modeli, açıklanan bilgilere göre yenileniyor. Cihazın 4. nesil sürümünü satışa sunacağını resmi olarak açıklayan geliştirici firma, bunun yanında eskiye oranla yeni sürümde ne gibi değişiklikleri geçerli kılacağını da takipçileri ile paylaştı. Buna göre gelecek aydan itibaren satışa sunulacak olan yeni modelde işletim sisteminden tutun da işlemci ve WLAN adaptörüne kadar pek çok unsurun değişeceğini ve daha iyi hale geleceğini söyleyebiliriz. Bunun yanında ekran ve bağlantı özelliklerinde de birtakım değişikliklerin yaşanacağı, bataryanın çok daha uzun süreli bir kullanım sunacağı bildirildi.

Haberin Devamı
Yeni Nesil Core i5

Açıklanan bilgilere göre yenilenen Panasonic Toughpad FZ-G1, gücünü Intel tarafından geliştirilen Core i5-6300U işlemcisinden alacak. Bünyesinde 10.1 inç büyüklüğünde dokunmatik ekran panali burunduran model, bunun yanında çift bant Wireless-AC 8260 WLAN ve Bluetooth 4.1 bağlantı özelliklerine erişecek. Beraberinde dokunmatik kalem ile gelecek olan cihazın IP55 sertifikasına sahip kalem ile kullanılacağını da söyleyebiliriz.

Batarya Ömrü İki Katına Çıkıyor

Şu an satışı devam eden modelde 14 saate kadar kullanım sunan bir batarya kullanılıyor. Bu durumu çok daha iyi bir seviyeye getireceğini açıklayan Panasonic, yenilenen sürümün tam 28 saate kadar şarj süresi sunacağını belirtti. 1699£ karşılığında alıcı bulacak olan modelin bir hayli uzun süreli kullanım desteğine erişeceğini rahatlıkla söylemek mümkün.