Teknoloji Razer, oyunculara özel Nommo serisi hoparlörlerini duyurdu

Razer, oyunculara özel Nommo serisi hoparlörlerini duyurdu

15.01.2018 - 17:00 | Son Güncellenme:

Razer, CES 2018'de oyunculara yönelik Nommo adındaki yeni hoparlör serisini duyurdu Nommo serisinde farklı özelliklerde 3 model yer alıyor.

Razer, oyunculara özel Nommo serisi hoparlörlerini duyurdu

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Bilgisayar oyuncuları için özel olarak tasarlanmış monitörler, fareler, klavyeler görmeye alışmıştık, artık oyunlar için özel olarak tasarlanmış hoparlörler de var. Hoparlörler, oyuncular için avantaj sağlayabilecek bazı ayrıcalıklı özelliklerde sunuyor.

Kendinize yeni oyun hoparlörleri arıyorsanız Razer’in CES 2018’de tanıttığı Nommo, Nommo Chroma ve Nommo Pro hoparlörleri görmek isteyebilirsiniz

Donanım özellikleri açısından Nommo ve Nommo Chroma arasında dikkat çeken bir fark yok. Sadece Nommo Chroma’da RBG aydınlatma özelliği var. Aralarından en dikkat çeken ürün ise tabiiki Razer Nommo Pro. Nommo Pro’da Dolby Virtual Speaker teknolojisiyle farklı bir ses deneyimi yer alıyor ve büyük subwoofer’da bulunuyor, ayrıca tiz ve bas sesleri de ayarlamayı sağlayan kontrol panelinde bulunuyor.

Haberin Devamı

Razer, oyunculara özel Nommo serisi hoparlörlerini duyurdu

Aralarındaki farklılıklara rağmen tüm hoparlörler özellikle düşmanın nereden geldiğini belirten, kullanışlı, doğru konumsal ses özelliğine sahip olacak.

Nommo Pro’nun fiyat etiketi 500 dolarken, Nommo’nun fiyat etiketi 100 dolar ve Nommo Chroma’nın 150 dolar.