Teknoloji Samsung Galaxy A9 Dev Ekrana ve Bataryaya Sahip Olacak!

Samsung Galaxy A9 Dev Ekrana ve Bataryaya Sahip Olacak!

27.12.2015 - 10:25 | Son Güncellenme:

Samsung'un geçen yıl akıllı telefon yelpazesini küçülteceğini ve artık daha az telefon çıkaracağını açıklamıştı

Samsung Galaxy A9 Dev Ekrana ve Bataryaya Sahip Olacak

Samsung'un geçen yıl akıllı telefon yelpazesini küçülteceğini ve artık daha az telefon çıkaracağını açıklamıştı. Hatırladınız mı? Galaxy A9 haberi ile bu söylem unutulacak mı? Teknoloji devinin fanboyları bile çıkardığı bazı telefonlardan haberdar olmuyor. Samsung çok geniş olan ürün yelpazesini daraltacağını söyledi ama büyük bir ihtimalle bu söz bir süre daha hava kalacak gibi duruyor. Güney Koreli telefon üreticisi yeni telefonlarını aynı sıklık ve çeşitlilikle çıkarmaya devam edecek gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

Bu ayın başında Galaxy A7, A5 ve A3 2016 yılında alt, orta ve üst seviyeye hitap edeceğini duyduk. Ayrıca bu telefonlarda Samsung Pay destekleyecek. Galaxy S6 alamayacak olan ancak yeni ve güncel bir telefon isteyenlerin düşünebileceği bir model serisi geliyor olabilir. Bunu HTC'nin A9'u ile karıştırmayın. Galaxy A9 dün Çin'de duyruldu ve A9 dev boyutlarda olacağa benziyor. Telefon 6inç ekrana sahip olacak. 1080p çözünürlüğe sahip Super AMOLED ekran oldukça keskin tam 337ppi ve iPhone 6S Plus'tan sadece 2 milimetre kalın.

Galaxy A7 ise 5.5 inç olacak ve 1.8 Ghz Snapdragon 652 işlemci barındıracak. 3GB Rame sahip olacak olan telefon 32GB depolama alanı ile gelecek ve 128 GB'a kadarda microSD kart destekleyecek. Telefonda ayrıca 13 megapiksel arka, 8 megapiksel ön kamera bulunacak. Ayrıca parmak izi okuyucu ve Samsung Pay desteği de telefonlarda olacak.