Teknoloji Samsung Galaxy S7 Pink Gold Tanıtıldı!

Samsung Galaxy S7 Pink Gold Tanıtıldı!

20.04.2016 - 13:49 | Son Güncellenme:

Akıllı telefon sektöründe firmaların tasarımları birbirine benzerken renkler konusunda da büyük bir benzerlik göze çarpar oldu. Samsung’ta bu bağlamda yeni rengi Pink Gold Galaxy S7’i tanıttı.

Samsung Galaxy S7 Pink Gold Tanıtıldı

Geçtiğimiz yıl Apple iPhone 6S ve iPhone 6S Plus ile birlikte Rose Gold adını verdiği bir telefon ile karşımıza çıkmıştı. İlk etapta “kadınlar için” dediğimiz bu renk birçok erkek tarafından da (başta ben) oldukça beğenildi.

Haberin Devamı

Bu trendten Sony‘de yararlanmak istedi ve geçtiğimiz yıl pazara sunduğu Xperia Z5‘in Pembe rengini sessiz sedasız satışa sundu. Farklı bir alternatif yaratmak isteyen firmaların renk savaşları da böylece başlamış oldu.

Samsung Galaxy S7 Pink Gold Geliyor!

Gelen son bir görüntü Samsung‘un da yeni nesil amiral gemisi Galaxy S7 için pembe renk seçeneğini sunacağını gösteriyor. Galaxy S7 Pink Gold adındaki bu yeni rengin oldukça güzel göründüğünü düşünüyoruz. Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ile birlikte Siyah, Beyaz, Gold ve Gümüş renkleri ile ülkemizde satışa sunuldu. Bu renklere farklı bir alternatif arayanlar için Galaxy S7 Rose Gold iyi bir seçim olacaktır.

Galaxy S7 Pink Gold yoğun bir pembe renk oluşturmadan daha soft bir altın rengi ile karışmış pembe görünümü sağlıyor. Beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz ama biz Galaxy S7 Pink Gold rengini oldukça beğendik. Ülkemizde bu ürünün yaz aylarında satışa sunulacağını söyleyebiliriz…

Haberin Devamı

Fiyat tarafında bir değişiklik olacağını düşünmüyoruz. Daha önce Samsung Marvel ile bir ortaklığa giderek Galaxy S6‘ın Iron Man, Thor ve Hulk versiyonlarını pazara sunmuştu. Pink Gold ise böyle bir farklılık yaratmayacak ve bundan dolayı da fiyat farkı oluşmasını beklemiyoruz.