Oyun Dunyasi Snow İle Bolca Kar, Kayak ve Snowboard

Snow İle Bolca Kar, Kayak ve Snowboard

18.08.2014 - 23:13 | Son Güncellenme:

Kar denilince aklınıza kardan adam değil de, karlı tepelerden son sürat aşağı kaymak geliyorsa, Snow tam size göre bir oyun olacak.

Snow İle Bolca Kar, Kayak ve Snowboard

2012’de kurulan İsveç’li Poppermost Productions isimli yeni bir oyun stüdyosu, ücretsiz kayak sporları oyunu Snow ile piyasaya epey iddialı giriyor. PlayStation 4 konsoluna özel olarak çıkacak olan Snow, spor oyunu meraklılarına benzersiz bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

Gamescom 2014’de duyurulan Snow, dünyanın ilk ücretsiz ve açık dünya tabanlı kış sporları oyunu olacak. Cryengine oyun motoru ile hazırlanan Snow’da karlı dağlarda istediğiniz yere gidip, istediğiniz şekilde kayabilirsiniz. İsterseniz belli bir rotayı takip ederek son hızla tepelerden aşağı kayaklarla inmenin zevkini yaşayın, isterseniz de snowboard tahtanızı alıp engellerin üzerinde kimsenin denemediği hareketleri yapmaya çalışın.

Poppermost stüdyosunun yapımcı ekibinin büyük kısmı kış sporları yapan kişilerden oluşuyor. Bu yüzden stüdyo bu benzersiz deneyimi oyuna olabildiği kadar eksiksiz ve heyecan verici şekilde aktarmak niyetinde. Mesela Snow fragmanında gösterilen ilk bölge olan Sialia dağı 8 kilometrekarelik bir alana ve hepsi dikkatle tasarlanmış 20 farklı kayak pistine sahip. Dağın etrafında ormanlar, dik yamaçlar, dağ köyleri, bir maden ve bir hidroelektrik barajı bulunuyor.

Oyuncular ne şekilde isterlerse oynasınlar, Snow’da her yaptıklarından mutlaka deneyim puanları kazanacaklar. Yetenek seviyelerini geliştirdikçe oyunda yeni malzemeler, yeni kayak ve snowboardlar, karakterinizi özelleştirmek için yeni kıyafetler açılacak. Yani deneyim puanları kazanmak için mutlaka yarışlara katılmak zorunda olmayacaksınız.

Snow oyuncuları yüksek kaliteli grafiklerin tadını, yaşadıkları deneyimleri fotorealistik ekran görüntüleri ve videolar çekerek arkadaşları ile paylaşabilecekler. Stüdyo PlayStation 4’ün Share özelliğini, bu amaçla en verimli şekilde kullanmak niyetinde olduklarını söylüyor.