Teknoloji Sosyal Medya’da “Nokia 3310¨ Çılgınlığı!

Sosyal Medya’da “Nokia 3310¨ Çılgınlığı!

26.05.2014 - 11:10 | Son Güncellenme:

Günümüzde telefonlarımızı giderek akıllanırken aynı şekilde giderek de hassas, kırılgan hale geliyor. Durum böyle olunca bir dönemin en sağlam telefonu olarak adlandırılan 3310'un dayanıklılığı üzerine hazırlanan resimleri sosyal medya'da paylaşım rekoru kırıyor.

Sosyal Medya’da “Nokia 3310¨ Çılgınlığı

Tayvanlı üretici ’nın piyasaya sürdüğü efsane cep telefonu modeli 3310, dayanıklılığıyla mizahın kapılarını aralıyor!

Haberin Devamı

nın popülerlik kazandığı yıllarda Nokia tarafından geliştirilen ve piyasaya sürülen efsane telefon modeli “Nokia 3310”, sosyal medyada halen en çok konuşulan cihazlardan biri olmaya devam ediyor.

Kimi zaman dayanıklılığı, kimi zaman uzun giden şarj süresi, yılan oyunu, özelliksiz oluşu, “takoz” benzetmeleri kimi zamansa klavyesinden çıkan çıtırtıları sosyal medyada koyu bir sohbet ve mizah konusu oluyor. Aslına bakarsanız 3310’da varolmayan özellikler, mevcut özelliklerinden daha fazla ama kült olmayı layığıyla başardı.

Öne çıkan özelliklerinden biri olan dayanıklılığıyla, birçok karikatüre ve mizah yazılarına konu olan 3310 ile ilgili sosyal medyada giderek yayılan mizahi benzetme ve katikatürlerini sizler için bir araya topladık.

Haberin Devamı

3310'un dayanıklılığının oldukça eğlenceli yansıtıldığı fotoğraflara