Teknoloji Spotify sonunda Apple Watch’a da geliyor

Spotify sonunda Apple Watch’a da geliyor

13.04.2017 - 10:11 | Son Güncellenme:

Apple Watch sahiplerinin uzun süredir beklediği Spotify, hazırlanan Snowy adlıu 3. parti uygulamasıyla akıllı saatte kullanılabilir hale gelecek.

Spotify sonunda Apple Watch’a da geliyor

Online müzik dinleme servisi Spotify'ın Apple Watch’ta halen resmi bir uygulaması ne yazık ki yok Daha önce ortaya çıkan iddialarda Apple’ın Spotify’ın iOS uygulamasını güncellemesini geciktirdiği öne sürülmüştü. Spotify’ın kasten geride bırakılarak Apple Music’in öne çıkarılmaya çalıştığı söylenmişti.

Haberin Devamı

Bu noktada beklenen açıklama Snowy (eski adıyla Spotty) adlı uygulamadan geldi ve Spotify ile anlaştıklarını açıkladılar. Snowy adlı uygulama, Spotify’ın akıllı saatte kullanılmasını sağlıyor. Snowy'nin işlevleri hakkında henüz tam bir bilgi verilmedi. Ancak uygulamanın çevrimdışı müzik dinleme özelliğine sahip olduğu belirtiliyor. Bu sayede iPhone yanınızda olmasa bile saat üzerinden müzik dinleyebileceğiniz söyleniyor. Ayrıca uygulama ile birlikte özel bir saat arayüzünün geleceği ve şarkılar arasında geçiş için kolunuzun sallaması yeterli olacağı ifade ediliyor.

Snowy'nin çıkış tarihi henüz belli değil.