OyunSteam'de ilk pornografik oyun Negligee: Love Stories satışa çıktı

Steam'de ilk pornografik oyun Negligee: Love Stories satışa çıktı

18.09.2018 - 11:02 | Son Güncellenme:

Steam, tarihinde ilk kez pornografik bir oyuna platformda onay verdi. Steam'deki tek pornografik yapım Negligee: Love Strories satışa sunuldu.

Steamde ilk pornografik oyun Negligee: Love Stories satışa çıktı

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Steam politikalarına göre, pornografik içeriğe platformda izin verilmiyor. Ancak, Negligee: Love Stories adlı anime şeklinde oyun pornografik içerikler barındırıyor ve % 100 sansürsüz.

Oyunu bulmak için, oyuncuların oyun ayarlarına girmeleri ve oyunu mağazada bulabilmek için “Sadece Yetişkinlere Yönelik Cinsel İçerik” seçeneğini etkinleştirmeleri gerekiyor.

Oyun, Karen, Charlotte, Sophie ve Jasmin adlı karakterlerin hikayelerini konu alıyor. Fiyatı ise %10'luk indirimle 20.70 TL.

Steamde ilk pornografik oyun Negligee: Love Stories satışa çıktı

An itibariyle Steam üzerinden oyuna erişilemiyor. Konu hakkında güncellemeleri sizlerle paylaşacağız.

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar