Teknoloji The Solus Project’in Xbox Zamanı

The Solus Project’in Xbox Zamanı

18.07.2016 - 14:47 | Son Güncellenme:

No Man’s Sky oynayamayacağını düşünen Xbox sahipleri bu boşluğu dolduracak bir şey bulmuş olabilir.

The Solus Project’in Xbox Zamanı

Çok az oyunun Xbox Game Preview programından yükselip tam sürüm olarak Microsoft’un konsoluna çıktığını gördük. Büyük bir ihtimalle hiç birisi The Solus Project kadar ilgi çekici olmadı. Konusuna ise diğer bir çok diziden, filmden ve oyundan alışkınız. Bildiğimiz dünya artık yaşanabilir olmaktan çıkıyor ve insanoğlu evini terk etmek zorunda kalıyor.

Haberin Devamı
Oldukça İlgi Çekici

Oyunda Plüton’un yakınlarında bulunuyoruz. Kolonize etmek istediğimiz yeri bulmak için ise çok daha uzağa gitmek zorundayız. Bir çöl gezegeni olan Gliese-6143-C‘de tamamen yalnız bir şekilde yer alıyoruz. Bundan sonra burada yaşamış olan antik uzay medeniyetini keşfetmeli, bu zor ve yıkıcı ortamda hayatta kalmalı ve insanlığı kurtarmak için eve sinyal göndermenin bir yolunu bulmalıyız. Oyunu geliştiren Grip Digital’in pazarlama yöneticisi Petr Ciesarik oyunun anlatıcı tabanlı bir keşif oyunu olduğunu ancak Don’t Starve ve Rust gibi çok az hayatta kalma stratejilerini içerdiğini açıkladı. Önümüzdeki oyun büyük bir ihtimalle sadece yürüme simülatörü olmayacak. Prometheus, Everbody’s Gone to the Rapture gibi örnekler elimizde mevcut.

Haberin Devamı

Eğer siz de önümüzdeki ay PlayStation’a çıkacak olan No Man’s Sky’ı kıskanan bir Xbox sahibiyseniz ona en yakın deneyimi sunabilecek olan oyunu marketten 15 dolara satın alabilirsiniz. Bu gidip PlayStation ve No Man’s Sky almaktan çok daha ucuz bir yöntem.