Oyun Dunyasi Ücretsiz MMORPG Yenileniyor

Ücretsiz MMORPG Yenileniyor

23.05.2015 - 18:15 | Son Güncellenme:

Ücretsiz oynanabilen MMORPGlerin yayımcısı Perfect World Europe B.V. ve Cryptic Studios, Wizards of the Coast'un Dungeons; Dragons Unutulmuş Diyarlar evreninde kurgulanan MMORPG;sinin yedinci güncellemesi olan Neverwinter: Stronghold'un 2015 yazında bilgisayarlarda olacağını duyurdu.

Ücretsiz MMORPG Yenileniyor

Ücretsiz oynanabilen MMORPG’lerin yayımcısı Perfect World Europe B.V. ve Cryptic Studios, Wizards of the Coast’un Dungeons & Dragons Unutulmuş Diyarlar evreninde kurgulanan MMORPG’sinin yedinci güncellemesi olan Neverwinter: Strongholds’un 2015 yazında bilgisayarlarda olacağını duyurdu.

Dungeons & Dragons ilminin ilk safhalarını hatırlatan Neverwinter: Strongholds, loncalara güç kazandırarak bir kale ve etrafındaki yabani doğa arazisi üzerinde hak iddia etmelerine imkan sağlıyor. Topraklar temizlendikçe loncalar kalelerinin içinde ve etrafında kışla gibi binalardan ve kaleyi korumakla görevli silahlı birliklerden yararlanarak savunmalar inşa edecek.

Neverwinter, hareketli savaşları ve destansı zindanları ön plana çıkaran, aksiyon dolu ve oynaması ücretsiz bir MMORPG. Oyuncular, muazzam Neverwinter’ı ve onu çevreleyen kırsalları, Unutulmuş Diyarlar’ın bu simgeleşmiş şehrinin hala canlı olan tarihini öğrenerek ve birçok düşmanıyla savaşarak keşfediyor. Neverwinter, PC ve dijital olarak Xbox One sürümüyle Altınla* oynaması ücretsiz formatıyla Xbox Games Mağazası’nda sizi bekliyor.

Ücretsiz MMORPG’mizin videosu için tıklayın.