Teknoloji Whatsapp İçin Yeni Özellikler Yolda

Whatsapp İçin Yeni Özellikler Yolda

29.06.2015 - 10:24 | Son Güncellenme:

Popüler anlık mesajlaşma ve sesli görüşme uygulaması WhatsApp, çok yakında yeni özelliklerine kavuşmuş olacak. Detaylar haberimizde... Facebook'un satın alması sonrasında gelişen ve daha da büyüyen WhatsApp, bünyesinde taşıdığı özellikleri arttırmaya...

Whatsapp İçin Yeni Özellikler Yolda

Popüler anlık mesajlaşma ve sesli görüşme uygulaması WhatsApp, çok yakında yeni özelliklerine kavuşmuş olacak. Detaylar haberimizde... Facebook'un satın alması sonrasında gelişen ve daha da büyüyen WhatsApp, bünyesinde taşıdığı özellikleri arttırmaya devam ediyor. En son uygulamaya sesli görüşme özelliğini ve birtakım ufak yenilikleri ekleyen geliştirici ekip, şimdi de daha kişiselleştirilebilir seçenekleri WhatsApp'a dahil etmeye hazırlanıyor. WWDC etkinliğinden sonra geliştiriciler için yayınlanan iOS 9 betası, bazı uygulamaların güncellenmesini de sağladı. Bu güncellemelerden nasibini alan WhatsApp, bundan böyle kişiye özel bildirim sesi tanımlamaya izin veriyor. Listenizde bulunan herhangi bir kişi için seçeceğiniz ses tonu, mesajın kimden geldiğini kolayca anlamınızı sağlayacak.

Haberin Devamı

Ayrıca bunun yanında kişiye özel arka planı da eklemek mümkün oluyor. Uygulamaya eklenen bir diğer özellikse tüm mesajlar okundu seçeneği ile ilgili. Artık farklı kişilerden gelen mesajları da tümünü okundu olarak işaretleye dahil edebileceğiz. Bunun yanı sıra bildirim merkezinden kolayca mesajları yanıtlamamızın önü açılıyor. v2.12.5.16 kod adıyla anılan yeni WhatsApp sürümü, henüz test aşamasında. Yakın bir zaman içerisinde yayınlanması beklenen yeni versiyon, öncelikle beta kullanıcılarına sunularak hatalarından arınmayı hedefliyor.

Yazarlar