Teknoloji WhatsApp'ın çoklu cihaz desteği 'üzecek'

WhatsApp'ın çoklu cihaz desteği 'üzecek'

22.06.2021 - 14:04 | Son Güncellenme:

WhatsApp'ın çoklu cihaz desteğinin geleceği duyurulduğu andan itibaren kullanıcılar keyiflenmişti. Bu sayede cihaz bağımlılığının önüne geçen WhatsApp, verdiği kararla üzecek gibi duruyor.

WhatsAppın çoklu cihaz desteği üzecek

WhatsApp'ın çoklu cihaz desteği hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Söylenene göre her hesap için bir telefonla sınırlı olacak bu özellik, aslında beklendiği gibi 7 cihazı kapsamayacak gibi duruyor. Yeni özelliğin ilk sürümlerini kullanmayı başaran kullanıcılar desteğin yalnızca bir telefonla sınırlı olduğunu söylüyor. 

Haberin Devamı

ÖZELLİK BEKLENDİĞİ GİBİ ÇIKMAYABİLİR

WABetaInfo, mesajlaşma uygulaması için gelmesi beklenen çoklu cihaz desteğine adeta limon sıktı. Zira çoklu cihaz desteği başlangıçta WhatsApp Web, WhatsApp Masaüstü ve Facebook’un Portal akıllı ekranı ile sınırlı olacak. Yani bu da demek oluyor ki WhatsApp hesabınızı aynı anda bir iPhone ve Android telefonda veya birden fazla Android akıllı telefonda çalıştıramayacaksınız.

WhatsAppın çoklu cihaz desteği üzecek

WABetaInfo aynı zamanda WhatsApp hesabınızda çoklu cihaz desteğinin nasıl çalışacağına dair diğer bazı bilgileri gözler önüne seren ekran görüntüsü de paylaştı. Özellik, dört cihaz ve  bir akıllı telefonla sınırlı olacak, bunların hepsinin doğru şekilde çalışmasını sağlamak için birbirine bağlanması gerekiyor. WhatsApp gelecekteki beta sürümünde kullanıcıların tamamına bu özelliği sunacak ardından da son kullanıcıya ulaşması bekleniyor. 

Yazarlar