Teknoloji Youtube Video Nasıl İndirilir? Youtube'dan Video İndirme Yöntemleri Nelerdir?

Youtube Video Nasıl İndirilir? Youtube'dan Video İndirme Yöntemleri Nelerdir?

03.05.2021 - 16:22 | Son Güncellenme:

Zamanla televizyonun yerini almaya başlayan Youtube, internet kullanıcılarına pek çok farklı içerik sunuyor. Normalde Youtebe Premium kullanıcılarına sunulan video indirme işlemini artık herkes ücretsiz bir şekilde yapabiliyor. Youtube video indirmenin pek çok farklı yöntem bulunuyor. Youtube video nasıl indirilir? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Youtube Video Nasıl İndirilir Youtubedan Video İndirme Yöntemleri Nelerdir

Programsız bir şekilde Youtube video indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bunu gerçekleştirmek için “YouTube Video Download” başlıklı uygulamaları kullanmanız tek başına yeterli olur.

Haberin Devamı

 Youtube Video Nasıl İndirilir? 

 Youtube videosu indirmek için tercih edebileceğiniz pek çok uygulama bulunuyor. Ama programsız bir şekilde Android ve İOS işletim sistemine sahip olan cihazlara video indirebilirsiniz. ‘EaseUS MobiMover’ uygulaması da video indirebilmek için kullanabileceğiniz uygulamalar arasında yer alıyor. Ücretsiz bir şekilde hizmet veren bu uygulamanın sürümü, pek çok platformda video indirmeye yardımcı oluyor. Aynı zamanda bu uygulama Youtube üzerinden video indirme işlemine herhangi bir kota getirmiyor ve tam güvenlik garantisi veriyor.

 Youtube'dan Video İndirme Yöntemleri Nelerdir?

 Youtube videolarını indirmek için çeşitli uygulamalardan yardım almak yerine indirme işlemini gerçekleştirebileceğiniz çeşitli web siteleri de bulunuyor. En çok kullanılan ve video indirilen web sitelerinden biri olan savefrom.net üzerinden video indirme işlemlerinin adımları ise

Haberin Devamı

Öncelikle saveform.net internet sitesine girmeniz gerekiyor

Karşınıza çıkan kutucuğa ise, indirmek istediğiniz video linkini yapıştırmalısınız

İndir butonuna tıkladıktan sonra karşınıza çıkan pencerede MP4 720P yazan kutucuğa tıklayarak indireceğiniz videonun görüntü kalitesini isteğinize göre değiştirebilirsiniz

İsterseniz indirmek istediğiniz video linkinin başına ss ekleyerek web sitesine gerek olmadan da indirme işlemine başlayabilirsiniz.

Youtube Videosu İndirmek için Ne Yapmak Gerekir?

 Youtube'da izlediğiniz bir videoyu indirmek için ilk yapmanız gereken şey izlediğiniz videonun linkini kopyalamaktır. outube üzerinden dinlediğiniz şarkıları da mp3 formatına dönüştürme işlemi de yine aynı siteler üzerinden Chrome eklentiler sekmesine tıklayarak bu link üzerinden YouPost'u bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bu yöntem sayesinde her seferinde yeniden aracı web sitelerine girmenize de gerek kalmaz.

 YouTube Video İndirme Programları

 YouTube üzerinden bilgisayarınıza kısa bir süre içinde video indirmek için çeşitli Android, iOS ve masaüstü programlarını kullanabilirsiniz. Aynı zamanda iOS 12 ile birlikte gelen kestirmeler özelliğini de kullanarak Apple cihazınıza kısa bir süre içinde video indirebilirsiniz. Windows işletim sistemi için JDownloader, Internet Download Manager (IDM) ve EagleGet gibi çok kullanılan popüler dosya indirme programları dışında sadece YouTube videolarını indirebileceğiniz 4K Video Downloader ve Easy YouTube Downloader gibi programları da dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.