TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? (11 Mart Pazartesi)

Bu akşam hangi diziler var? (11 Mart Pazartesi)

11.03.2013 - 10:27 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? (11 Mart Pazartesi)

Bu akşam hangi diziler var (11 Mart Pazartesi)

Kayıp Şehir

Haberin Devamı

Dizi - 11.03.2013 - 21:30

Kadir'in büyük bir hata yapmasını engellemek için onunla konuşmaya gelen Seher, ağabeyinin iyice kafasının karışmasına neden olur. Nikaha dakikalar kala Kadir, bir anda ortadan kaybolur. Zaten içi içini kemiren İrfan iyice panikler ve Kadir’i aramaya başlar. Kadir’i bulduğunda ise, içindeki kuşkuyu daha fazla taşımaya dayanamayan İrfan, ona Aysel’e aşık olup olmadığını sorar. Kadir’in vereceği cevap iki kardeşin geleceğini tamamen değiştirebilecek güçtedir.

Yalan Dünya

Dizi - 11.03.2013 - 20:00

Nurhayat’ı yine yüzüstü bırakan Rıza, bunun cezasını fazlası ile öder. Bünyamin’lerin Dubai’deki inşaatına şantiye şefi olarak sürülür. Giderken Rıza ile vedalaşamayan Deniz çok üzgündür. Nurhayat ise üzüntüden yataklara düşer...

Haberin Devamı

Fırıldak Ailesi

Dizi - 11.03.2013 - 23:30

Türkiye'de ortalığı yeterince karıştırdığı yetmemiş gibi, Sabri şimdi de dünyaya açılıyor.Düşüncesi komik evet, ama sebebi biraz hüzünlü... Çünkü doktorunun dediğine göre Sabri'nin sadece bir yıllık ömrü kalmış. Bakalım Sabri bu son bir yılını nasıl değerlendirecek?

Karadayı

Dizi - 11.03.2013 - 20:00

Nazif, ailesiyle hasret giderirken Turgut’un Kara ailesiyle ilgili acımasız planları işlemeye başlar. Necdet, torun Nazif’i kaçırmak için gece gizlice Kara ailesinin evine girer.Feride, Mahir’i babasının doğum gününe davet eder. Mehmet Saim, Mahir’e karşı sıkı bir önlem alır ancak Mahir, Feride’ye geleceğine dair söz vermiştir.Mahir, Feride’ye aşık olduğunu babasına söyleyemez. Ayten, Nazif’in bu gerçeği öğrenmesi için sinsice bir plan yapar.

Yer Gök Aşk

Dizi - 11.03.2013 - 20:45

Kapadokya'nın nefes kesen güzelliklerinde geçen aşk hikayesinde taşlar yerinden oynuyor, dengeler değişiyor. Kara bulutlar dolaşırken yeni aşklar, yeni heyecanlar, dargınlıklar, entrikalar zirveye çıkıyor.

Beni Böyle Sev

Dizi - 11.03.2013 - 19:50

Ömer Karatepe, zengin bir ailenin tek çocuğu olmasına rağmen mütevazı bir çocuktur. Annesinin neredeyse tüm hayatına yön veren aşırı ilgisi ile yetişmiştir. Babası ise onun bir an önce okulunu bitirip şirketin başına geçmesini istemektedir. Ama Ömer bir fotoğraf tutkunu ve iyi mimar olma hevesindedir.Ayşem, Trabzon'dan İstanbul'a okumaya gelen, deli dolu, yaşam enerjisi yüksek bir kızdır. Memleketinde köftecilik yapan babası Nail'den ilk kez ayrılmıştır. Ayşem, İstanbul'da amcası İlyas'ın yanında yaşarken yengesinin kendisini istemediğini öğrenince evden ayrılır. Ömer'le yolları da bu zor zamanlarında kesişir.

Haberin Devamı

Leyla ile Mecnun

Dizi - 11.03.2013 - 22:00

Aynı gün, aynı hastanede dünyaya gelen iki bebek, hastanedeki yatak sayısının azlığından dolayı yan yana yatırılırlar. Ailelerinin 'doğar doğmaz birbirlerini buldular' demesiyle, beşik kertmesi yapılan çift, isimlerini efsane âşıklar 'Leyla ve Mecnun' dan alırlar.Leyla ve Mecnun’un beşik kertmesi yapılmasının üzerinden yirmi beş yıl geçmiştir. Leyla İstanbul Üniversitesi’nde, Mecnun ise Açık Öğretim’de okumaktadır. Her ikisinin de birbirlerinden haberi yoktur. Bir sabah, ailesi Mecnun’a durumu anlatır ve Leyla’yı istemeye giderler. Mecnun bu durumdan rahatsız olsa da ailesinin zoruyla Leyla’nın evine gider. Uzun süredir görüşmeyen iki ailenin tartışmasıyla sonlanan ziyarette Mecnun, Leyla’yı görmüş ve görür görmez de âşık olmuştur. Mecnun Leyla’nın peşinden koşmaya başlar. Onunla tanışmak ve onu etkileyebilmek için ne yapacağını bilemeyen Mecnun, bir gece rüyasında Aksakallı Dede’yi görür. Ancak Aksakallı Dede’nin rüyalarından çıkıp Mecnun’la beraber yaşamaya başlamasıyla durumlar iyice karışır.

Haberin Devamı