TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? (11 Şubat Pazartesi)

Bu akşam hangi diziler var? (11 Şubat Pazartesi)

11.02.2013 - 10:25 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? (11 Şubat Pazartesi)

Bu akşam hangi diziler var (11 Şubat Pazartesi)

Leyla ile Mecnun

Haberin Devamı

Dizi - 11.02.2013 - 21:35

Bir süredir Leyla'ya ulaşamayan Mecnun, Yavuz ve İsmail'le dertleşir. Mecnun Leyla'nın nereye gittiğini kendi kendine bulmaya çalışır önce. Leyla'yı bulamayan Mecnun çareyi Hidayet'e danışmakta bulur.Leyla ile Ömer ise Niğde'nin bir köyünde organik tarım yapmaktadırlar. Mecnun Leyla'yı bulmak için çeşitli yollar denedikten sonra, sonunda astral seyahatle gitmeye karar verir. Mahallede çoğu kişinin bir süredir astral seyahat yapmakta olduğu ortaya çıkar. Erdal geceleri bakkalda astral satış yapmaktadır. Bakkaldaki satışları arttırmak için bir de ceo işe alır. Mecnun, astral seyahatle Niğde'ye gider.

Kayıp Şehir

Dizi - 11.02.2013 - 21:30

Kadir, Aysel’i bulur. Onu, Ethem’in adamlarından kurtarır ancak, ikili takip edilmektedir. Kötü hava koşulları nedeniyle Aysel ve Kadir en yakın pansiyona sığınmak zorunda kalırlar. İsmailler’in evinde ise büyük acı yaşanmaktadır. Bebeğini kaybeden Zeynep içine kapanmış ve İsmail ile konuşmamaktadır. İrfan her yerde Aysel ve Kadir'i ararken, yolu onların kaldığı pansiyona düşer.

Haberin Devamı

Yalan Dünya

Dizi - 11.02.2013 - 20:00

Yönetmen Tufan’ın kurbanı olan Deniz, reklam seslendirmesi diye cinsel içerikli bir sitenin tanıtımını yapar. Fark ettiğinde ise iş işten geçmiş ve reklam sözleşmesine imza atmıştır. Ancak beklenmedik bir gelişme yaşanır. Emir’in başı da ödenmemiş aidatlar nedeniyle derttedir. Bora’ya verdiği aidatlar yatırılmadığı için adı apartman duyurusunda kara listededir. Hatta basına bile bu durum sızar. Emir de Açılay’la beraber Kocabaşlar’dan, özellikle de Şehmuz’dan intikam almak için Cihangir’de yapılacak katlı otoparka hayır kampanyası başlatır.

Karadayı

Dizi - 11.02.2013 - 20:00

Duruşmaya gelen torun Nazif, mahkeme salonunda Mahir’i görür ve herkesi şoke eder. Mahir’in sırrını saklaması artık çok zordur.Duruşmadaki sürpriz gelişmeler Feride’yi iyice çıkmaza sokar. Feride’nin kalemi kırması an meselesidir. Feride’nin verdiği karar, sadece Nazif’in değil, herkesin kaderini belirler.Feride, duruşmadan sonra Mahir’i yüreğinden silmek için şehir dışına gider. Bunu öğrenen Mahir, Feride’nin aşkını kaybetmek istemez. Turgut ise Feride’nin yaralarını sarmak ister. Her ikisi de Feride’yi kazanmak için harekete geçer.

Haberin Devamı

Yer Gök Aşk

Dizi - 11.02.2013 - 20:45

Linda hamile değildir. Onu zaten hayatında istemeyen Ali Ömer, Linda’yı Kanada’ya göndermeye karar verir. Sevda, Hamiyet’in Mümtaz’la iş birliği yaptığını öğrenmiştir. Hamiyet, Sevda’nın bunu kimseye söylememesi için hemen planını yapar. Sultan ve Reşit ise huzura ermişlerdir. Ne var ki Ali Ömer’in evine gelecek davetsiz bir misafir, tekrar huzurlarını kaçıracaktır. Ali Ömer’in artık tek istediği bir an evvel Sevda’ya kavuşmaktır. Ne var ki Sevda’nın inadını kırmak mümkün değildir; Elif’ten yardım istemeye karar verir.

Yol Ayrımı

Dizi - 11.02.2013 - 23:50

Can havliyle erişilmiş bir ülkünün şafağında yorgun, uykusuz, fakat dinlenmeye vakti olmayan ülkenin sokaklarındayız. Tarih 1930... İstiklal Mahkemesi'nin sıraları çürümeden, Kara Kemal'in cenazesinin üzerinden dört sene geçmeden Türkiye yeniden “Demokrasi” diyor.